Kırmızılaşan Gurbaa'dan Kırmızı Elbise Show....

sağolun bebekler
geldim
elbiseyi de giydim
ama nazar oldum anlaşılan
cunku elbiseyi giydikten 1-2 saat sonra adet oldum
oysa bugun yarın olmam lazımdı :roflol:

gurbaa elbiseyi nasil kombine ettin yani dügündeki halinle görmemiz mümkünmü canim sac makyaj ayakkabi canta bide öyle görsek seni :)

gurbaa elbiseyi nasil kombine ettin yani dügündeki halinle görmemiz mümkünmü canim sac makyaj ayakkabi canta bide öyle görsek seni :)
bebem fotoları makinadan pcye atinca koycam o halimi de
saçlarıma dalgali fon cektirdim
cunku düğün biraz buruktu, damadın dedesi vefat etti kına gecesi günü
o sebepten tat alamadık....

ayyy bayıldım yaaaa harikaaa... a.s.a.s.
çok güzel taşımışsın bende haftaya perşembe arkadaşımın düğününde kırmızı desenli biraz daha kapalı bişey giyicem mangodan almıştım koyarım bende belki ... yerimseniben

teşekkür ederim canim :)
koy da seninkine de bakalım opuyorumnanaktan

la göremiyom ben şaane ficıdını engelleniyo virüs riski varmış sanırsam sırnaşık şey

senin pc halt etmiş ozom firus naarasın bende allasen ya mafoldumben
antivirüs programı gibi kariyim zemuszemus-tatlicadiarzu-

ne takip etcem lan seni. Topiklere göz gezdirirkene gördüm, yazdım. Çok konuşmada resim koy, hade:mymeka:

olm şimdi pc başında sizip kalcam
sabah 1 kepce prakten içtim iştahımı açsin da kilo vermiim diye
o da feci uyku yapti
ilk kez oluyo böle bişi :sinifsinif:

senin pc halt etmiş ozom firus naarasın bende allasen ya mafoldumben
antivirüs programı gibi kariyim zemuszemus-tatlicadiarzu-

benim kıçı kırık pc açmıyo işte la gene sinirlenidirecekler beni tüm sistemi başaşağa etçem o olcek yane. yiavrim sende firüs leyim ne arasın açmıyo işte kalas pc mafoldumben

vay yavrum vayyyyy.asılabilirmiyim sana gurbaaa???:lepi:

hayatım yeminlen hollywood artistleri gibi olmuşsun yaaaaa. elbisenin kesimi mükemmel, rengi tenine güzel temas sağlamış. çok sexi olmuşsun bacım yaaaaaa. ama altına o remini koyduğun ayakkabı gibi değilde daha bir sade siyah ayakkabı güzel gider diğeri çok abartılı olur o elbiseyle. nacizene düşüncem budur.
ilk defa boydan gördüm seni.
ne yalan söyleyim valla. dangul dungul bişi bekliyordum ben( dilçıkaransmil)
süpersin yawww!!!...:asigim:-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…