- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
vay yavrum vayyyyy.asılabilirmiyim sana gurbaaa???:lepi:
hayatım yeminlen hollywood artistleri gibi olmuşsun yaaaaa. elbisenin kesimi mükemmel, rengi tenine güzel temas sağlamış. çok sexi olmuşsun bacım yaaaaaa. ama altına o remini koyduğun ayakkabı gibi değilde daha bir sade siyah ayakkabı güzel gider diğeri çok abartılı olur o elbiseyle. nacizene düşüncem budur.
ilk defa boydan gördüm seni.
ne yalan söyleyim valla. dangul dungul bişi bekliyordum ben( dilçıkaransmil)
süpersin yawww!!!...:asigim:-tatlicadiarzu-
cnm hanımhanımcık olmuşun bencede saçlarını toplattırma.maşayla dogal görünüm verdir..
dugunn ne zamandii gurbaaaprensess gelcezmi dugunee:kedi:opuyorumnanaktankizz gurbisss sana n yakismazz allah askinaaaaa.. muhtesemm gorunuyosunn ..eee nisanlin ne dedii buu zerafetteee bakimmm:jeyyar:
kirmizi olsunn 50 kurus fazla olsun demiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bu aralarr kirmizilara burundun bee guzelimmm:jeyyar:
ben kirmizi agsigi olarak renk secimi ni mukemmel buldum model harika sexy gorunum ortaya cikmisyerimseniben acik ayakkabi tamamliycak
opuyorumnanaktankizz gurbisss sana n yakismazz allah askinaaaaa.. muhtesemm gorunuyosunn ..eee nisanlin ne dedii buu zerafetteee bakimmm:jeyyar:
kirmizi olsunn 50 kurus fazla olsun demiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bu aralarr kirmizilara burundun bee guzelimmm:jeyyar:
dugunn ne zamandii gurbaaaprensess gelcezmi dugunee:kedi:
ahh canimmmmm .tümm kalbimleee sana mutluu huzurluu sagliklii yillarr gecirmenii diliyorumm insallahh hepp mutluu olursunn :1hug:saolasın canım opuyorumnanaktan
bebem zati elbiseyi beraber begenmiştik
tabi biraz mırın kırın etti ama yiğidi öldür hakkını yeme diyerekten taktı koluna salına salına attı havasını :smiley-cool:
bebem tam tamına 42 gün sonra inşallah :asigim:
beklerim elbette hepinizi :kedi:
Allah bin kere razı olsun canımahh canimmmmm .tümm kalbimleee sana mutluu huzurluu sagliklii yillarr gecirmenii diliyorumm insallahh hepp mutluu olursunn :1hug:
herifi bıraktın şimdi de bana mı asılıyon:umursamaz:Ben bayıldım bu elbiseye içindekiyle beraber olursa tabi :asigim:
gurbaaa hani dügündeki halinide koyacaktin
bekliyoz dügündeki haliyle ama
canım düğüne gitmedim
ama kankamın düğününde giydim
damat beyin dedesi vefat ettiği için kına günü düğün biraz mütevazi geçti
öyle cıngıllı bişi giyemedim bunu giydim ben de
fegat nazar değdi o gün regl oldum karın ağrisindan geberdim :1closedeyes:
hayatımda ilk defa düzensiz adetim oldu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?