Kirpi ipten minder , yastık ve puf denemem....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
fotoraf0018ty9.jpg

fotoraf0020sd6.jpg

fotoraf0019xn7.jpg

fotoraf0021on5.jpg

fotoraf0024ge4.jpg

fotoraf0026ow3.jpg

bir alışveriş merkezinde oldukça yüksek bir fiyata gördüm..:1shok:.. ve eve gelip çok uyguna maal ettim.....yerimseniben
minder yastık ve puf.....

Son düzenleme:
Harika olmuş ellerine sağlık. Kirpi ipe aynı renginden normal ip ilave ettin mi yoksa sadece kirpi ip mi? Birde ayıp olmazsa ipin fiyatı ne kadar? ben hiç denk gelmedim bu iplere. Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.

Harika olmuş ellerine sağlık. Kirpi ipe aynı renginden normal ip ilave ettin mi yoksa sadece kirpi ip mi? Birde ayıp olmazsa ipin fiyatı ne kadar? ben hiç denk gelmedim bu iplere. Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.

ewet tatlım arasına normal ip de koydum aynı renginden.. daha tok dursun diye....
kirpi ipin fiyatı kilosu 10 ytl...
birde içine normal ipte sardırıyorsun ya oda + fiyat ekleniyor ...yani kirpi ip için kiloda 10 ytl diyer ipide hangisini tercih edersen onun fiyatı....
bu arada beyenmene çok sevindim teşekkürler tatlım....:utangac:

Canım harika olmuşlar ellerine sağlık bende minder yapmayı düşünüyorum,bir mindere ne kadar ip gidiyor,sağol paylaşım için Şeniz

bu kirpi iplerin simlileride varmıdır acep? ne güzel olur yatak örtüsünün üstüne küçük yastıklar. aklıma soktun yapıcam elimdekiler bitince :) sağol tatlım iyi günler a.s.

Canım harika olmuşlar ellerine sağlık bende minder yapmayı düşünüyorum,bir mindere ne kadar ip gidiyor,sağol paylaşım için Şeniz

hayatım minderin büyüklüğüne göre değişiyor...benim yaptıklarıma puf hariç 2-2,5 kilo ip gitti ..ama arasına normal ipte sardırdık... oda ayrı tartıldı....
puf içinde yaklaşık 750 gr kadar kirpi ip + normal ip gitti....
minderin büyükse daha fazlada gidebilir.. ....
beğendiğine sevindim tatlım...a.s.

bu kirpi iplerin simlileride varmıdır acep? ne güzel olur yatak örtüsünün üstüne küçük yastıklar. aklıma soktun yapıcam elimdekiler bitince :) sağol tatlım iyi günler a.s.

var bitanem simliside var....ama kilosu onun daha pahalı....ama çok daha şık duruyor....yerimseniben
bu arada benim arkadaşım kirpi iplerin simlisinden beyaz yatak örtüsü yaptı etek uçlarınıda tül ve organzeyle süsledi aynısını bebek beşiğine uyguladı .yanyana duruşu mütişti.... görünce şok oldum :1shok: süper süper olmuştu...belki sana fikir olur....

hürremim güzel olduğun kadar marifetlisinde kuzum:jeyyar:
ellerine sağlık canım çok seviyorum ben bu minderleri çokta güzel olmuşlar renk renk:asigim:a.s.

ablacım bu pufun içinde ne var:uhm:
böyle kare şeklinde nasıl durdu?

çok sıkı boncuk elyaf doldurdum....ama epey sıkı.. olması gerekenden çok fazla koydum....
çünkü öbür türlü sert ve dik durmuyor.. hatta yetmeyince gidip adamdan çuvalın hepsini aldık.. adam olmaz o kadar doldurulmaz dedi ama sonuç bu...güzel oldu dimi dıptısım...:uhm:

hürremim güzel olduğun kadar marifetlisinde kuzum:jeyyar:
ellerine sağlık canım çok seviyorum ben bu minderleri çokta güzel olmuşlar renk renk:asigim:a.s.

canım benim .....çok teşekkür ederim tatlım benim ... eskiden çok sıkı çalışıyordum...hareketli bir mesleğim vardı... evde oturmaya başlayınca .. boş duramıyorum... bişilerle meşgul olmalıyım... işte sonuç....
canımsın benim :1hug:.. beğendiğine çok sevindim....a.s.

ayy dıptısım pufu sormuşsun sen ya....benim mindere gitti aklım.....:utangac:
pufun içinde annemim eski yatak odasının tuvalet masası önüne konan puf var...
annem atıyordu ben kaptım bu hale geldi..:dance:
çok güzel olmuş :asigim:
bende dedim bu nasıl duruyor böyle
kılıf gibi ördün yani süper:lepi:
bende bunu deneyeceğim vaktim olursa
bu ara pek bir hamarat gördüm seni :smiley-cool:

çok güzel olmuş :asigim:
bende dedim bu nasıl duruyor böyle
kılıf gibi ördün yani süper:lepi:
bende bunu deneyeceğim vaktim olursa
bu ara pek bir hamarat gördüm seni :smiley-cool:

ewet tatlım benim giydirme usulü...
çok da çabuk oldu...ip kalın şişde kalın olunca zevkle yapacaksın...akşamdan aşkama örsen 2 gecede biter...
bu aralar sıkıntım ve bir miktar huzursuzluğum var..:çok üzgünüm: kendimi işe verdim .. ortaya bunlar çıktı...süprizzzzz

delikafadulden delikafadulden aşkım super olmuş bunlar ya.. ellerine sağlık.. harikalar yaratmışsın

çok güzel olmuş ellerine saglık
acaba kaç numara şişle ördün
yani çabuk bitsin diye 10 numaramı kullanıdın
bende bu ipler ilk moda oldugundan kendime hırka öreyim dedim 2 ayda anca bitti şimdi ise kullanmıyorum sökülmüyoda ne yapacaksam

Back
X