- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Canım çok çok hoş olmuşlar elleirne sağlık...
Ben bu iplere bayılıyorum da son günlerde uzun mesai yapınca evde hiçbişey yapamıyorum evimi özleidm yaaaa...
bazen keşke hemmencek emekli olup başlasam tüm yapmak istediğim şeyleri bir bir yapmaya :)))
harika görünüyorlar canım ellerine sağlık
bende yaptım bunlarda yastık 2 yıl önce.hala kullanıyorum ama çok kıllarını döküyorlar..hele yıkanında yumuşacık,parlak parlak oluyorlar....
kaydirigubbakcemile3
oy nazlım ... gerçektende beğendin mi?
yaparken biraz zorlandım ama oldu.. büyük ya .. ama bitince çok sevdim onları...sanada yaparım yada beğendiysen postalayım hemen tatlım...a.s.
SEKERCİM BEN BUNLARDAN BİR SÜRÜ ÖRDÜM KOLTUIKALRIN SÜTÜNE HEP FARKLI RENKLERDE
BEN SENİN HANİ MİNİK MUCİZEMİN YELEK PATİĞİ VARYA ONA BAYILDIM NAZARBONCUKTA KOYMUSSUN BECEREBİLİRSEM YAPMAYA ÇALIŞACAM
OKADAR MUNTAZAM OLURMU BİLMİYOM AMA AY GÖRÜNCE NASIL İMRENDİM AY SANA NEEEEE CİCLER YAPIUYOM Bİ GÖRSEN :CüvCüv: :lepi:
resmini eklemen mümkünmü canımvar bitanem simliside var....ama kilosu onun daha pahalı....ama çok daha şık duruyor....yerimseniben
bu arada benim arkadaşım kirpi iplerin simlisinden beyaz yatak örtüsü yaptı etek uçlarınıda tül ve organzeyle süsledi aynısını bebek beşiğine uyguladı .yanyana duruşu mütişti.... görünce şok oldum :1shok: süper süper olmuştu...belki sana fikir olur....
sitemiz hamaratlarla dolu şekerim harikasınız yani :1hug:delikafadulden delikafadulden aşkım super olmuş bunlar ya.. ellerine sağlık.. harikalar yaratmışsın
wawwwwwwwwwwwww süper olmuş bunlar
bende istiyorummmmmmm
kızımı az dajha büyüteyim hemen yapıcam valla
canlı cnlı renklerle istiyorum ben evim az renklensin dimi ya
1 kilo ipten kaç tane yastık yaptın cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?