Kirpi ipten minder , yastık ve puf denemem....

Canım çok çok hoş olmuşlar elleirne sağlık...

Ben bu iplere bayılıyorum da son günlerde uzun mesai yapınca evde hiçbişey yapamıyorum evimi özleidm yaaaa...

bazen keşke hemmencek emekli olup başlasam tüm yapmak istediğim şeyleri bir bir yapmaya :)))

oyy kıyamam tatlım .. çalışma hayatı gerçekten güç... çalışan bıkar çalışmayan özenir...
mesailer olunca mutlaka bıktırır.. ALLAH kolaylık versin canım benim....
bu arada yaptıklarımı beğendiğine çok sevindim...:teytey:

bende yaptım bunlarda yastık 2 yıl önce.hala kullanıyorum ama çok kıllarını döküyorlar..hele yıkanında yumuşacık,parlak parlak oluyorlar....

bende yaptım bunlarda yastık 2 yıl önce.hala kullanıyorum ama çok kıllarını döküyorlar..hele yıkanında yumuşacık,parlak parlak oluyorlar....

:1shok:
kıllarını mı döküyorlar.. aaaa bende olmadı tatlım.. hiç dökükmedi ... ama yıkandığında dediğin dibi çok yumuşak ve parlak oluyorlar..a.s.

kaydirigubbakcemile3
oy nazlım ... gerçektende beğendin mi?
yaparken biraz zorlandım ama oldu.. büyük ya .. ama bitince çok sevdim onları...sanada yaparım yada beğendiysen postalayım hemen tatlım...a.s.

SEKERCİM BEN BUNLARDAN BİR SÜRÜ ÖRDÜM KOLTUIKALRIN SÜTÜNE HEP FARKLI RENKLERDE
BEN SENİN HANİ MİNİK MUCİZEMİN YELEK PATİĞİ VARYA ONA BAYILDIM NAZARBONCUKTA KOYMUSSUN BECEREBİLİRSEM YAPMAYA ÇALIŞACAM
OKADAR MUNTAZAM OLURMU BİLMİYOM AMA AY GÖRÜNCE NASIL İMRENDİM AY SANA NEEEEE CİCLER YAPIUYOM Bİ GÖRSEN :CüvCüv: :lepi:

oyy kurban olduğum canım arkadaşım.. yorma bitanem kendini... bizim kızımız çok şanslı.. çok hamarat teyzeleri var ALLAH RAZI OLSUN nazlım .... RABBİM güzle yüreğinin dileğini versin...inşallah en kısa zamanda...
ben sana yaparım o mavi boncuklu olandan ... ben alıştım onu yapmaya renk renk yaptım .. sanada yaparım bitanem ...:1hug:

resmini eklemen mümkünmü canım

delikafadulden delikafadulden aşkım super olmuş bunlar ya.. ellerine sağlık.. harikalar yaratmışsın
sitemiz hamaratlarla dolu şekerim harikasınız yani :1hug:

wawwwwwwwwwwwww süper olmuş bunlar
bende istiyorummmmmmm
kızımı az dajha büyüteyim hemen yapıcam valla
canlı cnlı renklerle istiyorum ben evim az renklensin dimi ya
1 kilo ipten kaç tane yastık yaptın cnm sen

ben bunları yollayayım sana istersen....
1 kilodan boyutuna göre çıkıyor...kalın şiş le ör mutlaka...

hürremcim bende aldım iplerden ama bi türlü üremiyor uzun tüylü olanından aldım içinede orlon ip kattım öyle deneyeyim birde karşılıklı örüp mü dikeceğiz yoksa iki kat kadar örüp yanlardan diksek olur mu

ya çok güzel olmuşlarrr

bende klozet takımın örücem önce fakat ne kadar ip gider ve nasıl olur die düşünüp duruyorum
kimisi tığ şiş ile ördüğünü daha tok durduğunu sölemiş kimside şile örülünce
kararsız kaldım kızlar yardım yetişin lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…