- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
delikafadulden delikafadulden aşkım super olmuş bunlar ya.. ellerine sağlık.. harikalar yaratmışsın
çok güzel olmuş ellerine saglık
acaba kaç numara şişle ördün
yani çabuk bitsin diye 10 numaramı kullanıdın
bende bu ipler ilk moda oldugundan kendime hırka öreyim dedim 2 ayda anca bitti şimdi ise kullanmıyorum sökülmüyoda ne yapacaksam
ellerine emegine saglik canim benim..cok hamaratsin massallah,banada söyle püffff desende birazda banada bulassa bu hamaratlik
puffffffffffffffffffffffffff.. tatlım benim....
ayy ne hamaratlığı ya.. tatlım.. can sıkıntısı....stres atma yöntemi.. yoksa kalkamayacağım bu stresin altından...bunalım ve depresyon kaçınılmaz olacak...
sizlerde yaptıklarıma önem verince çok mutlu oluyorum .. iyiki varsınız.. iyiki varsın canım benim...Şeniz
evet düsünceyi dagitmanin en iyi yöntemi ugraslar bulmak haklisin bitanem...gecicek hersey emin ol canimin ici...:1hug:
Valla süper :lepi:içine ip sardım olayını anlamadım ben ama nasıl örüldüğünü şeklili anlatasaydın daha iyi anladım örgü konusunda çok acemiyimde
beğendiğine sevindim tatlım...:1hug:
şimdi ip satan dükkana gittim ya .. ipin daha kalın olması ve tok durması için aldığım kirpi ipin aynı renginden düz makine yünü aldım...birlikte ipçiye sardırdım.. ip daha kalın ve tok oldu örünce daha dik duruyor....
örgüye gelince....minderin büyüklüğünce ilmek attım...ve sadece haoşo ördüm .. ve birbirine diktim.. bu kadar basit.. kalın ip olduğundan çabucakda bitti...
acamiydik hepimiz.. ama yapa yapa sora sora öğrendik...kesin çok iyi bir örgücü olacaksın bu heves sende varken...:hooray:
beceriksiz olduğum için satıyor musun demiştim, cevap bile vermemişsin senağlama
Hımmm şimdi anladım çocukken çok örerdim yuvarlak pas pas bile yapmıştım ama şimdi şimdi unutmuşum bazen yaprıklarınıza bakıyorum en kolaydan başlayayım elim alışınca da güzel şeyler bulurum diyorum senin yaptığında oldukça basit bir okadarda güzel geldi gözüme maşallah diyeyim en kısa zamanda başlıcam bende kaydirigubbakcemile5
çok güzel olmuş emeğinize ve ellerinze sağlık
evet canim cok güzel olmus. Iyi bi fikir. bendede birsürü ip var hatta bu iplerin simlilerinden var ama fikir yok. ne yapayim aklima gelmiyor. Bebek icin birseyler yapmayi seviyorum belki dedigin gibi bebek yatagina örtü denerim bakalim nasil olur. Sende bu konuda baska fikirler varmi ne yapabilirim mesela aklinda bana söyleyebilecegin birfikir varmi tatlim. Yazarsan sevinirim...
:uhm:
biçok şey yapılabililir...
mesela bebeğe mont çok hoş oluyor.. kapşonlu falan..
yastık,minder,paspas,klozet takımı,damacana kılıfı,mutfak halısı,kaşkol,şapka takım,bebek beşik örtüsü ,bebek yatağı örtüsü.. normal yatak örtüsü(ipin çoksa),battaniye,pike, bebek içinde olur...normal de olur.. yazlıkta dizlerin üzerine atılan küçük örtü...
üçgen şal, çanta,daha fikir üretilebilir.. şimdilik bunlar geldi aklıma...:uhm:
yasakkelime dur kıs dur bu ne hız maşallah okurken başım döndu sırnaşık şey
canim masallah
nekadar hamarat nekadar beceriklisin
renk renk puff pufff bayildim ya
ellerine emegine saglik.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?