Açıkçası kirpiklerin uzun vadede zarar veriyor kıvırıcılar bugün tecrübe etmiş oldum lifting yaptırmayı ileride bende düşünüyorum hatta yaptırır ve memnun kalırsam paylaşırım da tecrübelerimi .öncelikle eskiyi yerine koyalım da
Saç konusunda bende adını çok duydum ama kirpiğe faydasını ilk kez öğrenmiş oldum denemekte fayda var sanırım vazelin gibi kulak çubuğu ile sürmek yeterli gelecektir
Dax'ı saçlarıma kullanıyorum ben de. Kafamın her yerinden bebek saçı fışkırdı. Ben amla yağı ile dönüşümlü kullanıyorum. Kaşa kirpiğe kullanıldığını bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Cok super sayende gördüm ya çok iyisin gerçekten minnettarım...o kadar uzak mesafeliyiz fiziken belki ancak, nasıl mutlu ettiiiinnn bir bilseeeeennn....senelerdir sac ile mücadeleme rağmen bilmiyordum bunun kullanıldıgını. Hemen en kısa zamanda baslıyorum. Ya nasıl coooooook mu cok kibarsın Allah’ım karsına hep yardımcı cıkarsın insallah abartısız çok mutlu oldum. Elin dert görmesin yaşa be :)
Cok super sayende gördüm ya çok iyisin gerçekten minnettarım...o kadar uzak mesafeliyiz fiziken belki ancak, nasıl mutlu ettiiiinnn bir bilseeeeennn....senelerdir sac ile mücadeleme rağmen bilmiyordum bunun kullanıldıgını. Hemen en kısa zamanda baslıyorum. Ya nasıl coooooook mu cok kibarsın Allah’ım karsına hep yardımcı cıkarsın insallah abartısız çok mutlu oldum. Elin dert görmesin yaşa be :)