yağı kremle değiştim. bende soracaktım sık sık gün içinde sürsek zararı olur mu acaba diye ? :uhm: ve mecitefendininkini bulamadım doğacı aldım? farkeder mi ki :uhm:
gür kirpikciklerim olsun istiyorum rimel kullanmaya ihtiyacım olmasın istiyorummmmmmm bide zayıflamak kaydirigubbakcemile3 nekadar çok şey istiyorum kaydirigubbakcemile3
bugün başladım bakalım. faydası olursa fotolarıyla birlikte paylaşcam sizle inş opuyorumnanaktan
bişey olmaz krem bu sonuçta ben aklıma gelen her an sürüyorum belki ondan faydasını gördüm ama kirpiklerime günde birkere sürüyorum makyaj yapmadan önce kapat gözünü iyice yedirerek sür bişey olmuyor.rimel sürdüğüm için sık süremiyorum kirpiklerime.bayanssulusmile
ev içinde olduğumdan genelde sürekli sürüp geziyorum bakalım opuyorumnanaktan
daha 24 saat olmadı yorum yapmak için erken ama umarım faydası olur opuyorumnanaktan
valla bende pek anlamadım içindeki etkili olan şey ne ama şunu söyliyim kaşlarıma sürerken doğal olarak etrafına ve ortasına krem değiyordu bugün baktım kaşlarımın arası ve üstü inanılmaz tüylenmiştive uzundu aldım onları düşün hem kaşımı uzatıyorum hemde almam gerekiyor çok çıkıyor çünkü bana gerekli yerleri almıyorum etrafını alıyorum etkili yaa
valla bende pek anlamadım içindeki etkili olan şey ne ama şunu söyliyim kaşlarıma sürerken doğal olarak etrafına ve ortasına krem değiyordu bugün baktım kaşlarımın arası ve üstü inanılmaz tüylenmiştive uzundu aldım onları düşün hem kaşımı uzatıyorum hemde almam gerekiyor çok çıkıyor çünkü bana gerekli yerleri almıyorum etrafını alıyorum etkili yaa
kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum göz altlarım için.acaba kirpiklerim için de sürsem etki eder mi?gerçi kaş ve kirpiklerim için zaten hint yağı badem yağı karışımı sürmeye başladım bir kaç gündür.hem uzasın hem koyulaşsın hem de sıklaşsın istiyorum.ne sürceğimi şaşırdım.bu sitede amma çok tavsiye var.kafası karışıyor insanın.şimdi de krem çıktı.acaba yağlarla uğraşmayı bırakıp kayısı çekirdeği kremi mi alıp süresem ben de.bilemedim...bilmiyorumkismile
şükür kavuşturana foruma girebildim:) sonuçlar ne durumda hanımlar? yanlız baktımda kullandım hiç bi işe yaramıyor diyen yok sanırım. göze kaçacak kadar bol bol sürmenize yani bulamanıza gerek yok arkadaşlar. gözlerinizi kapatın elinize aldığınız 2 mercimek tanesi kadar kremi kirpiklerinize yukardan aşağıya (gözkapağından yanağa doğru) doğru yedirin ve gözünüzü açın. böylece ne gözünüze kaçar, nede uğraşırsınız. düzenli deneyenlerden bir kaç kişi olumlu sonuç almış, çok sevindim.
kıl dönmesi sorunu yaşayanlar bacaklarındada deneyip yazarlarmı lütfen. banyoda keseleyip çıktıktan sonra kuruladığınız bacağa sürün, ve bir dahaki banyoya kadar günde 1 kez sürün bakalım sonuç ne olacak? dediğim gibi benim bacaklarımdaki deriden çıkamayacak kadarki ince tüyler güçlenip çıkmıştı. noktalar azalmıştı, umarım bu sorunada çare olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?