üşenmeden 29 sayfa yorumu okudum ve mecitefendinin kremini almaya karar verdim arkadaşlar yorumlarımı 15 gün sonra yazarım![]()
merhaba arkadaşlar,
15 gün demişim ama yazamadım arada iyiki de yazamamamışım çünkü yanlış yönlendirmiştim olurdum sizi... Mecitefendi kremini ilk 1 ay düzenli kullandım sonra aklıma geldikçe sürmeye başladım şu an da bazen düzenli bazen düzensiz devam ediyorum... İlk ay etki etmedi hatta dökülme filan oldu bende amaaa meğer güçsüz ya da sağlıksız kaşları döküyormuş azmettim devam ettim ve beni kaş konusunda en kıl müşterisi olarak tanımlayan kuaförüm bile kaşlarımdaki gürleşmeyi ve güçlenmeyi fark etti...

( Neden mi kılım 3-5 tane kaş telim var onları da yanlışlıkla yolmaması için sürekli uyarıyordum kendisini

önce hafif hafif boşlukları doldurdu sonra da güçlendirdi tek kaş olmadım yalan yok A vitamini eksik bende o yüzden kıllı biri olamam zaten... Ama seyreklik dökülme olanların almasında bence sakınca yok... Dökülmelerden de korkmayın arkadaşlar zayıf kaşlar dökülüyor ama sonra yenisi sağlıklı olarak çıkıyor

tavsiyemdir alınız kullanınız