kirpiklerimi kestim döküldü acil yardım :(

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
kirpiklerimi kestim kökünden... iyi çıkar siyah cıkar diye... kestikten 1 hafta sonra yarısı döküldü...

2,5 ay gecti. uzama var ama cok az. sarı kısımları uzamıs üst tarafındaki.. o kadar guzel kirpiklerim vardı ki...

yag suremem gozlere emilim yapıyor ne yapıcam sımdı ben pismanım :KK43:

eski haline döner mi ki :KK43: ne yapmam lazım

kirpiklerimi kestim kökünden... iyi çıkar siyah cıkar diye... kestikten 1 hafta sonra yarısı döküldü...

2,5 ay gecti. uzama var ama cok az. sarı kısımları uzamıs üst tarafındaki.. o kadar guzel kirpiklerim vardı ki...

yag suremem gozlere emilim yapıyor ne yapıcam sımdı ben pismanım :KK43:

eski haline döner mi ki :KK43: ne yapmam lazım
Güzel olan kirpik daha güzelleşsin derken keseni de ilk defa duydum.
Daha doğrusu kirpik keseni ilk defa duydum.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak böyle oluyor galiba...

Kirpik kesmekde nerden çıktı ya. Vazelin sür her gece yatmadan kesin çözüm. Benimde kirpiğim kırılmıştı az bi kısmı belli olmuyordu ama yinede her gece vazelin sürdüm çok çabuk toparladı.

ya arkadaş kirpik kesmek nedir yahu,kaş bile küserken,kirpiğin ardına bakmadan çekip gideceğini düşünemedinizmi:)
neyse geçmış olsun cıkar umarım,olmadı takma kırpık artık

Kirpik kesmekde nerden çıktı ya. Vazelin sür her gece yatmadan kesin çözüm. Benimde kirpiğim kırılmıştı az bi kısmı belli olmuyordu ama yinede her gece vazelin sürdüm çok çabuk toparladı.

diplerine deil demi uzun kısımlarına. göze zarar verecegini duymustum emilim yaparak...

hahhahaha :KK70::KK70:: aynı gerizekalılığı bende yapmıştım :KK70::KK70::KK70:
ilkokulda daha çok uzuyo diye kızlar söylemişti :KK70: biz de kesmiştik.
hiçbirimizinki uzamadı kısacık kirpiklerim var hala 15 yıl geçti :KK70::KK70::KK70::KK70:
hahhahaha :KK70::KK70:: aynı gerizekalılığı bende yapmıştım :KK70::KK70::KK70:
ilkokulda daha çok uzuyo diye kızlar söylemişti :KK70: biz de kesmiştik.
hiçbirimizinki uzamadı kısacık kirpiklerim var hala 15 yıl geçti :KK70::KK70::KK70::KK70:

o kadarda deil uzadı biraz ya uzar ama 3 yılda anca heralde

kişiden kişiye değişir. bi arkadaşım vardı erkek. annesi belirli periyotlarla kirpiklerini keserdi. çünkü uzuyordu ve kırparken tik oluyordu gözlerinde kırpışı. annesi de senin kirpiklerin uzamış git makas getir deyip kesiyordu :D:D:D:D
belki seninki de uzar. en etkili besleme vazelin ve badem yağı.

Seninkiler uzayana kadar kalıcı kirpik taktır.

Back
X