kirpiklerimi kestim döküldü acil yardım :(

kişiden kişiye değişir. bi arkadaşım vardı erkek. annesi belirli periyotlarla kirpiklerini keserdi. çünkü uzuyordu ve kırparken tik oluyordu gözlerinde kırpışı. annesi de senin kirpiklerin uzamış git makas getir deyip kesiyordu :KK70::KK70::KK70::KK70:
belki seninki de uzar. en etkili besleme vazelin ve badem yağı.
öyle bi dünya yok. bir yerde okudum uzadıkca kesen. kesince zaten hepsi küsüyo dökülüyor. yalan

Şu kaş kiprik uzatan serumlar var, onları dene. Bence bilmediğin birşey sürme göz bölgene. Vazelin falan çok mantıklı gelmiyor; içeriğinde bir sürü kimyasal var onların, petrolden elde edilen bişey zaten.
ucuz diye herkes yüzüne yüzüyor birde onu

Kesmek fayda etmez, jiletle kazı ki daha gür ve siyah çıksın:confused::confused::confused:

Bu kirpik kesme olayını bende duydum ama yapanlar en uç kısımdaki sarı kirpikleri kesiyodu ve hint yağı badem yağı yada vazelin desteğiyle

umarım çok dipten kesmemişsindir

Ben alt kirpiklerimi kesiyorum ama öyle dibinden değil sadece uçlarını
hem sarılar hem çok uzunlar hoşuma gitmiyo
döküldüysede korkma çıkar yeniden sonuçta sürekli kirpikler dökülüyo yerine uenileri geliyo

Bu kirpik kesme olayını bende duydum ama yapanlar en uç kısımdaki sarı kirpikleri kesiyodu ve hint yağı badem yağı yada vazelin desteğiyle

umarım çok dipten kesmemişsindir

onu bile kessen dökülür direk dökülüyor kendi haline dönmek için dökülmüyosa cok az kesmistir

Back
X