- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
- 68
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
bitmiş rimel şişesine badem yağı koy canım biraz tuhaf kokuyo ama olsun badem yağıda 5tl falan.onu uygula kirpiklerine gürleşir.benim lat kirpiklerim çok azdır.öle birazda olsa gürleştirdim.ve alt kirpiklerim ben bildim bileli azdır.sonradan dökülme değil tabi.o yüzden sen şanslısın
cnm benimde öyle çok olduğu söylenemez...badem yagını ve çöerek otu yagını söylüyolarr...ama bitmiş rimel şisesinin içinde kalıntı kalmış olabilr o yüzden zararı olmaz mı?? yani sen faydasını gördün mü?
3-4 günde bir akşamları uyumadan önce kulak temizleme çöpü ile gözlerinin içine kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerin için tatlı badem yağı veya kakao yağını kullanabilirsin. Ben faydasını gördüm kakao yağının kokusu da çok hoş :)
hımmkakao yağınının bu işe yaradığını da ilk defa duyuyorum:) uzatma gurlestirme yaptı mi canım:)
Uzatıyor bir de kalınlaştırıyor kirpikleri
ben birkaç aydır oriflame'nin giordani gold kirpik güçlendiricisini kullanıyorum ve gerçekten kirpiklerimin uzadığını, çoğaldığını görüyorum tabi düzenli kullanımda çok önemli işte ürün bu belki sendede işe yarar.
Mor Menekse: Kirpik Güçlendirici
canım bi lumigan ı araştır istersen ben kullanıyorum 5 haftadır uzamaya başlıyo yeni yeni
canım soya yağının sactaki etkisini okumuştum,uzatıyormus.ben de krpiklerime deneyeyim dedim ama unutuyorum sürmeyi.... gelişme olursa yazarım sanakullanırsın
ciddimisinpeki fiyatı ne kadar??? ve ne kadarlık bi uzatma ve çoğaltma oldu acaba cnm ve hangi aydan beri düzenli kullanıyorsun DD bide uzadıgını ne kadar kullanımdan sonra farkeldildi?? çok soru sordum farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?