Kırtasiye ....

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Hayırlı akşamlar 24 yaşındayım 8 senelik evliyim açiktan liseye devam ediyorum hamile kalamıyorum 6 defa tüp bebek tedavisi oldum düşuk kürtaj vs.. artık psikolojimi bozuyor ara verdim tedavilere 1 senedir çalışmak istiyorum eşim izin vermiyor
Kırtasiye dükkanı açayım sana diyor hem kendi işin olur hemde dışarda çalışmamış olursun falan...15 20 bin civarı bir miktarla başka ne gibi iş yapılabilir öneri fikirlerinizi bekliyorum

Kırtasiye gayet iyi olur hem kendi işin olur hem de temiz iş bir okulun karşısına açarsanız yaşadınız
Eltimin 3 tane çocuğu var 2 tanesi 1. Sınıfa başladı eşimde diyo eltim bütun velilerle içli dışlıdır onun yönlendirmesiyle başlasa bile ilk etapta ama kredi çekmiştik parayi heba etmek de istemiyorum

Giyim ve gıda her zaman daha çok iş yapar ama elindeki sermaye yeterli gelir mi bilemedim

Kırtasiye okul dönemi aktif iş yapar ama okul dışı fazla performans olmaz gibi

Hangi ildesiniz bilmiyorum istanbul da cigkofteci dükkanları iyi calisiyor

Kırtasiye işi çok iyi fikir ama 9 ay çalışıyorsun. Gerçi okul etrafında olursa o 3 ayın karı da çıkmış olur. Mantıklı

Hayırlı akşamlar 24 yaşındayım 8 senelik evliyim açiktan liseye devam ediyorum hamile kalamıyorum 6 defa tüp bebek tedavisi oldum düşuk kürtaj vs.. artık psikolojimi bozuyor ara verdim tedavilere 1 senedir çalışmak istiyorum eşim izin vermiyor
Kırtasiye dükkanı açayım sana diyor hem kendi işin olur hemde dışarda çalışmamış olursun falan...15 20 bin civarı bir miktarla başka ne gibi iş yapılabilir öneri fikirlerinizi bekliyorum
Eger kendi işinizi kurmak istiyorsanız öncelikle işlek bir caddede olsun tanıncaya kadar sizi idare edecek paranız olmalı bu 6 ayıda bulur 1 seneyide bulur bu süre zarfında içeriden yiyeceksiniz kırtasiye olursa mutlaka okulların olduğu yer olsun ama o çevrede başka bu işi yapan var mı oda önemli yarı kırtasiye yarı kafe de olabilir aslında börek,tost,simit poğaça,dürüm vs satarsınız.Mantı,sarma,içli köfte vs olur öğretmenler de alır yemek yemeyede gelirler.

Eger kendi işinizi kurmak istiyorsanız öncelikle işlek bir caddede olsun tanıncaya kadar sizi idare edecek paranız olmalı bu 6 ayıda bulur 1 seneyide bulur bu süre zarfında içeriden yiyeceksiniz kırtasiye olursa mutlaka okulların olduğu yer olsun ama o çevrede başka bu işi yapan var mı oda önemli yarı kırtasiye yarı kafe de olabilir aslında börek,tost,simit poğaça,dürüm vs satarsınız.Mantı,sarma,içli köfte vs olur öğretmenler de alır yemek yemeyede gelirler.
Olursa okul yakını olurda çevredeki dukkanlari tercih ederler ondan tedirginim cafe ortak onuda düşündüm sarma olabilir çok begenirler zeytinyağlı falan yaptıklarımı

Back
X