Doğuma Hazırlık kış anneleri için bebek alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ekim'de şeker yüklemem var ona gireyim bende alıcam sağolun kızlar

Kızlar bugun c&a mağazasına gittim 3 al 2 öde kampanyası var ayın 21 imeye kadar devam ediyor bilginiz olsun kışlık giysilerde gelmiş

Aldın mı bişeyler
Evet canım 3 lü uzun kollu zıbın aldım tanesi 8 tl ye geliyor 2 tanede tulum aldım malum bebişlerimiz kışa geliyor biri hediye oldu bu arada lcw ye baktım bikaç şey almıştım ama internet sitesinden internet sitesi daha uygun hem kargo bedava her persembe Yada cuma haftanın indirimli ürünleri oluyor haberiniz olsun normal mağazaya göre daha uygun şöyleki 26.95 etiketinde yazan ama ben 18.47 ye aldım

Kızlar bugun c&a mağazasına gittim 3 al 2 öde kampanyası var ayın 21 imeye kadar devam ediyor bilginiz olsun kışlık giysilerde gelmiş
Aldıkça alınıyor ya bende artık frenledim kıyafet konusunu :)) eldekiler yeter sanırım . C&A da güzel ürünler oldugunu söylüyor herkes ama kapattı çoğu yerde sakaryadada kapattı malesef. İnternet satışıda yok . Sizin aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Insallah tekrar açılır orada da güzel ve indirimli seyler oluyor bende artık almıcam kıyafet yeter artık biberon yatak vs Bakıcam indirimli başka mağaza bulursam haber veririm

Insallah tekrar açılır orada da güzel ve indirimli seyler oluyor bende artık almıcam kıyafet yeter artık biberon yatak vs Bakıcam indirimli başka mağaza bulursam haber veririm
Türkiye pazarından çekiliyor o yüzden kapandı demişlerdi ama heryerde kapanmadı çoğu yerde devqm ediyor bilmiyorum inş açılır :) h&m nin de güzel ürünleri oluyor .
Ben ilk başta çabuk büyüyor dedikleri için hep 3-6 ay bi çok ürün aldım sonra baktım bu çocuğun doğdugunda giyecek hiçbişeyi yok bu aralarda biraz 1-3 ay aldım 2 takımda hastane çıkışı aldım :) müslin kundak ,ince triko battaniye felan yeter heralde artık :)
gezse insan sürekli alası geliyorda onunda sonu gelmiyor biyerde durmak lazım en iyisi liste yapıp o sayıda ihtiyaç kadar almak aslında :)

En mantıklısı güle güle giysin adı ne olucak

Bende 2 tane hastane çıkışı aldım hem çabuk büyüyorlar hemde bebiş kaç kilo doğacak bilmiyorum inşallah . Bi yakınım almış çokça bebek tosun gelmiş hiç giydirememiş. Aldıklsrımn çoğu 3-6 ay ilk başlarda büyük büyük giysin gezmelik bişey almadım hediye gelir inşallah . H&m de bi tulum gördüm böyke pofufuk bişey onu alıcam ordada güzel şeyler var. Bu arada Allah kısmet ederse kızımın ismi Elif gülce olacak

Arkadaşlar konuya tesadüf denk geldim. C&A marka çok tercih etmemenizi tavsiye ediyorum. Genel olarak pek kaliteli değil. Aldığım bodylerin ağzı yüzü bi tarafa gitti, pantolon, sweat, trençkot vs de hep soldu çok çabuk. H&M biraz daha iyi oraya göre.

Bir de battaniye çok lazım oluyor. Mayıs'ta doğum yaptığım halde çok kullandım. Altına sermeye penye battaniyeler, dışarı çıkarken kullanmak için triko,polar,peluş türü. içi elyaf dolgusu olup kenarları çıtçıt veya fermuar olanlar da kış bebekleri için kullanışlı oluyor, kundak gibi kullanılabilir, gece uyku tulumu gibi kullanılabilir...

Aralık ocakta ınsallah doğacağı için bende battaniye örtüyü bol tutucam

Güzelmiş ismi :) Bende aynı mantık düşünmüştüm arkadaşımın oğlu 4bucuk doğdu ,erkek daha kalıplı oluyo dediler ama haftalar ilerledikçe baktım benimki öyle iri gitmiyor normal aralıklarda kilosu bu seferde baktım herseyi 3-6 sadece. büyük olacak diye düşünüp bikaçda 1-3 ekledim :) hastane çıkışı zaten 50cm onlar çok küçük , 1-3 aylar yine daha büyük . çok almadım tabi agırlık 3-6 da :)

Öğrendiğimiz iyi oldu teşekkürler :)
bende alt bodyleri çoğunlukla beyaz aldım bezden dışarı sızdırıyolar hemen çitileyip yıkaman lazım leke kalıyor dediler , yüksek dereceye atarım diye düşünüp öyle aldım. Kalitesiz olursada yüksek derecede tam kayar şekli :))

Mantıklı alt kısmı beyaz almak

5li paketleri genelde beyaz oluyor zaten. Ben de paketli almıştım. Hatta ilk alışverişimi c&a dan topluca yapmıştım. Yani yine giyiliyor bi şekilde evde ama yakaları falan yamuluyor kötü duruyor.

Mamas&papastan 10 tane body almıştım 3-6 ay için. Sürekli onları giydirdim diğerleri pek iyi çıkmayınca. Hala taş gibi ve sakladım ikinci bebek olursa diye. Pahalı ama gerçekten hak ediyor son kuruşa kadar.

Kızlar bebişler için emzik biberon alan var mı? Neleri tavsiye edersiniz

Yani almışken bide çok giyilen grupların iyisini almak lazım

Kızlar bebişler için emzik biberon alan var mı? Neleri tavsiye edersiniz
Ben hepsini philips avent aldım . 2 li emzik üstü gece parlayandan .
6+ ay su biberonu (emzirebilirsem inşAllah ek gıdaya gectikten sonra anca lazım olacak diye 6+ aldım) .
Bide philips in elektronik göğüs pompasını aldıydım onun içindede var minik biberon yeni doğdugu zaman için. Başka da almadım :)

Bunlar modelleri. Philips in soothie emziginide tavsiye ediyordular her bebek tutuyormuş anne gögsüne yakın diyorlar ama ben bunu begendim :) dgulkts

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…