- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Iyidir tatlim senden naber ?Selam Harbi.Naber?Geç kaldın.
![]()
Ancak geldim canımNerde kaldın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyidir tatlim senden naber ?Selam Harbi.Naber?Geç kaldın.
![]()
Ancak geldim canımNerde kaldın![]()
Yorulmuşsundur çokIyidir tatlim senden naber ?yorgunu bu ara yeni geldim eve
Ancak geldim canım![]()
Yok sunumu:))
Hoşgeldin Hemşom nerelerdesin.Selamlaarrr![]()
Ben de iyiyim canım sağol.Iyidir tatlim senden naber ?yorgunu bu ara yeni geldim eve
Ancak geldim canım![]()
Söyleyerek olmaz göstermem lazım özelden atarım :)Nasıl bişi sen söyle sunumu ben yaparım
Söyleyerek olmaz göstermem lazım özelden atarım :)
EvetYorulmuşsundur çok![]()
hoş buldum nevrestemmHoşgeldin Hemşom nerelerdesin.![]()
Köle harbi calissin siz burda geyik yapınBen de iyiyim canım sağol.Geç kalmışsın baya.
![]()
Çok yorulmuşsundurEvet
hoş buldum nevrestemmişten yeni geldim daha
Köle harbi calissin siz burda geyik yapın![]()
Biz geyik yapmadık ki, seni bekledikEvet
hoş buldum nevrestemmişten yeni geldim daha
Köle harbi calissin siz burda geyik yapın![]()
Her yerim agriyoÇok yorulmuşsundur
İşin yazları daha yoğun olur değil mi![]()
Aferin sizeeeBiz geyik yapmadık ki, seni bekledik![]()
Sensiz geyiğin tadımı olurmuşAferin sizeee![]()
Her yerim agriyoaslında tam tersi kışları daha yogunum. Toptan satış yapiyoruz. Gelinlikcilere calisiyoruz yani. gelinlikciler kış ayı yaza hazırlık model alır toplu şekilde. Yazın özel dikim yapiyoruz müşteriye.Bir modaevi 10 gelinlik siparişi verdi 15 günde teslim etmemiz lazım,fazla mesai yapiyoruz mecbur.
Terzi misin canım?Model mi çiziyorsun?Her yerim agriyoaslında tam tersi kışları daha yogunum. Toptan satış yapiyoruz. Gelinlikcilere calisiyoruz yani. gelinlikciler kış ayı yaza hazırlık model alır toplu şekilde. Yazın özel dikim yapiyoruz müşteriye.Bir modaevi 10 gelinlik siparişi verdi 15 günde teslim etmemiz lazım,fazla mesai yapiyoruz mecbur.
Allah yardımcınız olsun canım işiniz çok zorHer yerim agriyoaslında tam tersi kışları daha yogunum. Toptan satış yapiyoruz. Gelinlikcilere calisiyoruz yani. gelinlikciler kış ayı yaza hazırlık model alır toplu şekilde. Yazın özel dikim yapiyoruz müşteriye.Bir modaevi 10 gelinlik siparişi verdi 15 günde teslim etmemiz lazım,fazla mesai yapiyoruz mecbur.
Yaz diyince durun size dondurma verem:)Çok yorulmuşsundur
İşin yazları daha yoğun olur değil mi![]()
Sağol AblamYaz diyince durun size dondurma verem:)Eki Görüntüle 1348226
Oyyy sekerimm benimmmSensiz geyiğin tadımı olurmuş![]()
hoş buldum keleşli ablaammmHarbi hoş geldin tatlım,yorulmuşsun canım ya,dinlen biraz istersen![]()
Canım moda evim var. Gelinlik tasarim,dikim,toptan-perakende satış yapıyorum.Terzi misin canım?Model mi çiziyorsun?
Nevreste çok zor cidden,işi gücü bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum,bıktım yıllardırAllah yardımcınız olsun canım işiniz çok zor![]()