• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Karamel,cikilataaaa :KK73: ama ustune sos isterimmm
Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzel :110: birbirimizi yediğimiz çok oluyo. O benim yaptığımı,ben onun yapısını brgenmiyorum:KK12: geçen gün bir sarsıntı geçirdik iş yüzünden. Kapıyı çektim çıktım al başına çal dükkanını elimden gelen bu diye:63: bideeee işi benden ogrendi,beni begenmiyo huysuz keci:63:
Buyruuuuun:)
2.webp

Ay sormaaa :KK67: bir de aşırı kilolura bitiyorum. Yemiş yemis 1000 kilo olmuş,dikiyoruz. Demez mi ''bu beni kilolu gösterdi'':KK47: kendini adriana lima saniyo haspam:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen beceremiyorsun onu incecik göstermen lazım:KK30:
Ben gördüğüm ilk gelinliği almıştım şimdiki aklım olsa moda evini çileden çıkarırdım:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen beceremiyorsun onu incecik göstermen lazım:KK30:
Ben gördüğüm ilk gelinliği almıştım şimdiki aklım olsa moda evini çileden çıkarırdım:KK70:
Hep ben sucluyum zaten :63: boş ver nevos arkandan ''ah ne iyi kizdi'' demislerdir. Ben,hep müşterilerin dedikodusunu yapiorum. Bak foruma bile tasidim:KK70:

Hep ben sucluyum zaten :63: boş ver nevos arkandan ''ah ne iyi kizdi'' demislerdir. Ben,hep müşterilerin dedikodusunu yapiorum. Bak foruma bile tasidim:KK70:
Yok canım eminim çok güzel işler çıkarıyorsundur:KK60:
Ne yapacaksın onlar çileden çıkartıyorlarsa ,dedikodularını yapmayı hakediyorlar:KK70:

Back
X