• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Oyyy sekerimm benimmm:KK74:

hoş buldum keleşli ablaammm:KK74: uzandım size bir bakayim dedim:KK60:

Canım moda evim var. Gelinlik tasarim,dikim,toptan-perakende satış yapıyorum.

İyi yaptın şeker,bir kahve filan yap kendine yorgunluğunu alsın :KK60:
Sana mı ait modaevi,bizim tolini everirsek gelinliğini sana yaptıresın ne güzel olur..

İyi yaptın şeker,bir kahve filan yap kendine yorgunluğunu alsın :KK60:
Sana mı ait modaevi,bizim tolini everirsek gelinliğini sana yaptıresın ne güzel olur..
Sağol ablam:KK60: evet bana ait. Aslında eşimle birlikte isletiyoruz. Tolini başıma bela edemem abla yaa,bişey beğenmez o:KK70:

Gelecek olan çocukların için çalışıyorsun:KK60:Ben senin yerinde olsam bırakmazdım.:KK19:Ama yükünü biraz azaltacak birşeyler olsa keşkeo_O
Ya aslında seviyorum ama çok yıprandım nevreste. 16-17 yaşımdan beri işin icindeyim,stresli,yorucu. Gelin kaprisi çekmekten,hiç bir şekilde memnun olmamalarindan inanılmaz sıkıldım. ''En özel gün '' ya güya,ömrümü yiyolar:KK61:

Ya aslında seviyorum ama çok yıprandım nevreste. 16-17 yaşımdan beri işin icindeyim,stresli,yorucu. Gelin kaprisi çekmekten,hiç bir şekilde memnun olmamalarindan inanılmaz sıkıldım. ''En özel gün '' ya güya,ömrümü yiyolar:KK61:
Çok haklısın canım:KK60:Ayrıca şimdiki gelinler hiçbirşey beğenmiyor:KK11:

Çikolatalı,vişneli,karamelli yeter elifim sağol :KK60:
1.webp
Buyruun:)

Seninki neli olsun prenses:)
Karamel,cikilataaaa :KK73: ama ustune sos isterimmm
Karı koca bütün gün berabersiniz yani,insan sıkılır beaaa aynı ortamda olmaktan :KK48: ..Tolin zevksiz demekki öğrendik iyi oldu :KK70::KK70:
Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzel :110: birbirimizi yediğimiz çok oluyo. O benim yaptığımı,ben onun yapısını brgenmiyorum:KK12: geçen gün bir sarsıntı geçirdik iş yüzünden. Kapıyı çektim çıktım al başına çal dükkanını elimden gelen bu diye:63: bideeee işi benden ogrendi,beni begenmiyo huysuz keci:63:

Karamel,cikilataaaa :KK73: ama ustune sos isterimmm

Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzel :110: birbirimizi yediğimiz çok oluyo. O benim yaptığımı,ben onun yapısını brgenmiyorum:KK12: geçen gün bir sarsıntı geçirdik iş yüzünden. Kapıyı çektim çıktım al başına çal dükkanını elimden gelen bu diye:63: bideeee işi benden ogrendi,beni begenmiyo huysuz keci:63:

Hayaldi gerçek oldu işte :KK53: o kadar olur çok ta sorun etmeyin bence :KK45: öpüşüp koklaşın hemen :KK8::KK8:

Back
X