- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Hoşgeldin ablamYaz diyince durun size dondurma verem:)Eki Görüntüle 1348226
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin ablamYaz diyince durun size dondurma verem:)Eki Görüntüle 1348226
Ağzım sulandi yeminleYaz diyince durun size dondurma verem:)Eki Görüntüle 1348226
Oyyy sekerimm benimmm
hoş buldum keleşli ablaammmuzandım size bir bakayim dedim
Canım moda evim var. Gelinlik tasarim,dikim,toptan-perakende satış yapıyorum.
Yaz diyince durun size dondurma verem:)Eki Görüntüle 1348226
Gelecek olan çocukların için çalışıyorsunNevreste çok zor cidden,işi gücü bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum,bıktım yıllardır![]()
Sağol ablamİyi yaptın şeker,bir kahve filan yap kendine yorgunluğunu alsın
Sana mı ait modaevi,bizim tolini everirsek gelinliğini sana yaptıresın ne güzel olur..
Ya aslında seviyorum ama çok yıprandım nevreste. 16-17 yaşımdan beri işin icindeyim,stresli,yorucu. Gelin kaprisi çekmekten,hiç bir şekilde memnun olmamalarindan inanılmaz sıkıldım. ''En özel gün '' ya güya,ömrümü yiyolarGelecek olan çocukların için çalışıyorsunBen senin yerinde olsam bırakmazdım.
Ama yükünü biraz azaltacak birşeyler olsa keşke
![]()
Seninki neli olsun prenses:)Ağzım sulandi yeminle![]()
Sağol ablamevet bana ait. Aslında eşimle birlikte isletiyoruz. Tolini başıma bela edemem abla yaa,bişey beğenmez o
![]()
Çok haklısın canımYa aslında seviyorum ama çok yıprandım nevreste. 16-17 yaşımdan beri işin icindeyim,stresli,yorucu. Gelin kaprisi çekmekten,hiç bir şekilde memnun olmamalarindan inanılmaz sıkıldım. ''En özel gün '' ya güya,ömrümü yiyolar![]()
Tamam hanımcım neli olsun:)
Çikolatalı,vişneli,karamelli yeter elifim sağol![]()
Karamel,cikilataaaaSeninki neli olsun prenses:)
Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzelKarı koca bütün gün berabersiniz yani,insan sıkılır beaaa aynı ortamda olmaktan..Tolin zevksiz demekki öğrendik iyi oldu
![]()
Karamel,cikilataaaaama ustune sos isterimmm
Evlenmeden önce en büyük hayalim; eşimle aynı iş yerinde olmakti. Nerden bilirdim hayat sadece hayallerde güzelbirbirimizi yediğimiz çok oluyo. O benim yaptığımı,ben onun yapısını brgenmiyorum
geçen gün bir sarsıntı geçirdik iş yüzünden. Kapıyı çektim çıktım al başına çal dükkanını elimden gelen bu diye
bideeee işi benden ogrendi,beni begenmiyo huysuz keci
![]()
Ay sormaaaÇok haklısın canımAyrıca şimdiki gelinler hiçbirşey beğenmiyor
![]()
Genel olarak iyiyiz de arada patlaklar veriyoruzHayaldi gerçek oldu işteo kadar olur çok ta sorun etmeyin bence
öpüşüp koklaşın hemen
![]()