Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiiiiii şapırtWaaaaooowwww
![]()
Bu da benden sana Elif abla![]()
Yak yak, ben tutarımarkamdan yapılan dedıkoduları okuyorum bırazdan gelıp topıgın ortasında adrayı yakacam hepınıze ders olsun dıye![]()
Her gece her gece kilo alırsın.inş canım .mısır patlattım:)
O kadar kolaydıarkamdan yapılan dedıkoduları okuyorum bırazdan gelıp topıgın ortasında adrayı yakacam hepınıze ders olsun dıye![]()
yakıp sabun yapıcam ondan en kalıtelı sabunlar ınsan yagından yapılan sabunlardırYak yak, ben tutarım![]()
arkamdan yapılan dedıkoduları okuyorum bırazdan gelıp topıgın ortasında adrayı yakacam hepınıze ders olsun dıye![]()
arkamdan yapılan dedıkoduları okuyorum bırazdan gelıp topıgın ortasında adrayı yakacam hepınıze ders olsun dıye![]()
Evde de sabun bittiydi banada verirsin demiyakıp sabun yapıcam ondan en kalıtelı sabunlar ınsan yagından yapılan sabunlardır![]()
Teşekkür ederim tatlimmNe güzel.Bol kazançların olsun canım.
![]()
BencedeEvet görsün taciz nasıl edilirmiş![]()
Amin canım sağol,nasıl bir şans mesela
Sen neresi dersen uygundur![]()
Hitler misin sen?yakıp sabun yapıcam ondan en kalıtelı sabunlar ınsan yagından yapılan sabunlardır![]()
Abla bu kadar kalabalığın arasına girmeye korkmuyorSon kurbanın adramı şimdi,yedirtmem sana haberin olsun![]()
cunku sen kazana dustun
Piyango niye bana çıktı?Neyse itfaiyeyi çağırdım söndürürler sıkıntı yok.
![]()
Son kurbanın adramı şimdi,yedirtmem sana haberin olsun![]()
Evde de sabun bittiydi banada verirsin demi![]()
Hitler misin sen?![]()
vayyyyy arkadas yaaaaa bı gelıyorum hepınız bana karsı oluyonuz yoksa sız carsımısınızAbla bu kadar kalabalığın arasına girmeye korkmuyor![]()
Napiyon kız gdo'lu brokoliarkamdan yapılan dedıkoduları okuyorum bırazdan gelıp topıgın ortasında adrayı yakacam hepınıze ders olsun dıye![]()
O kadar kolaydı![]()
Beni yedirmeyin Tolin`ne.Son kurbanın adramı şimdi,yedirtmem sana haberin olsun![]()
Ben karşı olmadım ki bu sefervayyyyy arkadas yaaaaa bı gelıyorum hepınız bana karsı oluyonuz yoksa sız carsımısınız![]()