Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Kessinler nasılsa iğne vuruyorlar duymuyorsun.Yirmilik diş mi?Çok kolay oluyor onu almak.Bak benim arkadaş dokuz dişini kaybetti gitmeye gitmeye.Şimdi de uğraşıp duruyor.
Tamam tamam acısı geçince gitcem, ama canım acırsa sizden bilirim

Yok be canım bizim evde alkol ne arasın
o kadar ilaç aldım birazdan rahatlatır herhalde, ne güzel sen kurtulmuşsun
Aman aman cektırdımde kurtuldm valla bi tane daha var sımdı kok ama o bende ondan korkuyom allahtan sorun cıkarmadı o aman dılımı ısırıyım da

Geçmiş olsun balım...
20lik dişinmi iltihaplandı.
Yok canım diş etim komple ağrıyor, 2 sene önce doktor etinde çekilme var dediydi, ondan sanırım, birde 2 kök dişim kırıldı o da yapıyor olabilir, ya burda bi hastahane var hep dolu sıra alamıyorum ki, Allah var 3 defa niyetlendim, sıra almak için girdim siteye 2 hafta doluydu, 2 haftanın sonrasına sistem vermiyor zaten

Tamam tamam acısı geçince gitcem, ama canım acırsa sizden bilirim
Ben yirmilik, dişimi aldırmaya gitmiştim fakülteye.Odaya bir girdim iki tane yakışıklı doktor.Allah allah dedim ben nereye düştüm.Sana da eli hafif bir doktor rastlar inşallah.

Özele gidersen daha özenli çekerler. Ben olsam onu çekmektense gider kafamdan çıkarırdım.İğneyle duymuyorsun.
Canım 2 kere gitti ilk gittiğimde şişti ilaç verdi ,temizleme yaptırdım.15 gün sonra gel birini çekelim sonra diğerini ben daha gideceğim 1 yıl oldu

Özele gidersen daha özenli çekerler. Ben olsam onu çekmektense gider kafamdan çıkarırdım.İğneyle duymuyorsun.
Ya ben bir kere gttim doktor 2 tane iğne yaptı, sonra bi bastırdı, elini tuttum, ben daha baskı bile yapmadım dayanamayacaksan çekmeyeyim dedi, çekme tabiki dedim. Ne biçim bastırmıştı, Baskı yapmamışmış, yapsa bilmiyorum ne olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…