Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Daha önce kıymış mıydım?
3dakikalığına kıydığını hatırlatmama gerek var mı

Geçmiş olsun.Bugün bir topikte okudum.Ağrıyan dişine karanfil koyup bastırırsan iyi geliyormuş.
Karanfil yok ki
Hangi dişimin ağrıdığını bilmiyorum hepsi sızlıyor, etinde sanırım ağrı

Karanfil yok ki
Zeytinde iyi geliyomuş ama ayy Geçmiş olsun çok çektim dişlerimden valla çok zor :S Varsa ve kullanabılıyosan dokunmuyosa apranax ve bi-profenid cok iyi gelirdi benim dişime bak

İcki al bir yudum ağzına gargara yap tut ağzında biraz sora tükür istersen
uyusturur
Hee.. Kocamda beni gargara yapsın sonra

Zeytinde iyi geliyomuş ama ayy Geçmiş olsun çok çektim dişlerimden valla çok zor :S Varsa ve kullanabılıyosan dokunmuyosa apranax ve bi-profenid cok iyi gelirdi benim dişime bak
Zeytini yiyecekmiyim üstünde mi tutcam?

Karanfil yok ki
Her zaman oluyorsa ihmal etme göster doktora.

Hee.. Kocamda beni gargara yapsın sonra

Zeytini yiyecekmiyim üstünde mi tutcam?
üstünde tutcan annem öyle yaptırırdı bana ama uzun süre etkili değil:S ayy çok üzüldüm şimdi çok çektim ben diş agrısı.. Alkol varmı evinzde rakı varsa pamuga koy bas dişine

Oluyor ya, diş etimi keseceklermiş, bunu hastaya söylersen yaptırır mı?
Zaten dişçi deyince yeterince geriliyorum, birde işlemi ayrıntısıyla anlatınca iyice korktum
Kessinler nasılsa iğne vuruyorlar duymuyorsun.Yirmilik diş mi?Çok kolay oluyor onu almak.Bak benim arkadaş dokuz dişini kaybetti gitmeye gitmeye.Şimdi de uğraşıp duruyor.

Oluyor ya, diş etimi keseceklermiş, bunu hastaya söylersen yaptırır mı?
Zaten dişçi deyince yeterince geriliyorum, birde işlemi ayrıntısıyla anlatınca iyice korktum

Hissetmezsin ki hiç morfinle gerekrse 2 defa vurdurursun byle cekmek daha zor ama

üstünde tutcan annem öyle yaptırırdı bana ama uzun süre etkili değil:S ayy çok üzüldüm şimdi çok çektim ben diş agrısı.. Alkol varmı evinzde rakı varsa pamuga koy bas dişine
Yok be canım bizim evde alkol ne arasın
o kadar ilaç aldım birazdan rahatlatır herhalde, ne güzel sen kurtulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…