Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Sabah erkenden alıyorlardır belki sırayı yada geceden...
Karanfil koymak diş ağrısına iyi geliyor genelde.
Birde evde misvak varsa onunla baya Bi fırçala dişini ve dişetini, o da rahatlatır biraz daha.

Ben çok korkak biriyimAslında daha önce yaşadığım ciddi sağlık sorunlarından hastaneden soğudum
Bende öyleyim :))
Evlenmeden 2 3 ay önce hasta oldum, ateşim 39,5 a kadar çıktı kaç defa, annem tepemde bekliyor iğne yapacak, en son tamamen halden düşünce izin veriyordum yapmasına, havale geçirmeye razıydım yani düşün

Canım 2 kere gitti ilk gittiğimde şişti ilaç verdi ,temizleme yaptırdım.15 gün sonra gel birini çekelim sonra diğerini ben daha gideceğim 1 yıl oldu
Git git ihmal etme.

Sabah erkenden alıyorlardır belki sırayı yada geceden...
Karanfil koymak diş ağrısına iyi geliyor genelde.
Birde evde misvak varsa onunla baya Bi fırçala dişini ve dişetini, o da rahatlatır biraz daha.
Misvak var, nasıl yapcam öylece dişimemi sürtcem, macuna gerek varmı?

Ben de öyleyim
Ama çok çektim önceKaraciğer kanseri şüphesi bile oldu ,neler yaptılar bana

Canım 2 diş çekilecekKorkudan gidemiyorum sürekli ağrıyor

Canım sana da çok geçmiş olsun....

Drnin sözlerine bak yaaa....

Özelde çok kibarlar işte.İşine gelmiştir öyle demek.Arkadaşa da dayanamıyorsan seni fakülteye gönderim demiş.Sanki orada başka birşey yapacaklar.Burada fakültenin bir şubesi var.Randevu bile almıyorsun.Gidip sıraya girip dişini aldırıyorsun.

İstanbulda 14 milyon insan yaşıyor, dağılımını düşün, diş hastahanesinden randevu almak ne mümkün. Özele gideyim iyisimi, zaten öyle aman aman paralar vermiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…