Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Evet canım hamilelik süresi ve sonrası bayağı zor olduŞimdi büyüdüler farklı zorlukları var
Rabbim gönlüne göre versin
zor tabii ama düşünsene birden büyücekelr sen eşinle ikinci baharını yaşıycan

tecrübeli bir anne olarak sana bikaç soru sorsam birincisi gögüs çatmasını önlemek için önerin var mı birde gaz çıkartmak için önercen bişi var mı
Canım hiç sorun yaşamadım emzirirkenBen ellerimi yıkar,kendi sütümle temzilerdim her emzirdiğimde
Gaz için ben hiç dikkat etmem yediklerime çok inceleyince daha sorun oluyorYemeklerinde kimyon kullan bol bol,Rezene ve anason çayı içebilirsin..

arkdaşım yeni doğum yaptı gögsü baya kötü olmuş ben hamile kaldımdan bari duştan sonra bebe yağı süreriim ne göbeğim gögsüm çatlamadı emzirirkende çatlasın istemiyorum şimdide bebeğin gazını çıkartamıyor sütü yetmedinde mama veriyor bence mamadan dolayı gaz sıkıntısı var

Canım birde tutma şekliyle alakalıNetten bebek nasıl emzirilir araştır istersen..
Tabiki mama gaz yapıyorMadem mama veriyor bari rezene çayı falan versin mutlaka su vermeli onun yerine bitki çayı versin.

Canım birde tutma şekliyle alakalıNetten bebek nasıl emzirilir araştır istersen..
Tabiki mama gaz yapıyorMadem mama veriyor bari rezene çayı falan versin mutlaka su vermeli onun yerine bitki çayı versin.
ben çok araştırıyorum bide sen gibi tecrübeli anne buldum aklıma gelenleri soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…