Kategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldıBen de iyiyim canım sağol
Çok durgun bu ara buralarHerkes benim gibi kış depresyonuna girdi galiba
Evet canım hepsi dağıldılarKategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldı
Ben de her kış depresyona giriyorum, hatta biraz rahatlamak, eğlenmek için kozmetik yarışmasına bile katıldım
Evet bence de korktularEvet canım hepsi dağıldılarRakipler korkuttu
Öyle mi ne güzel yapmışsınHadi bakalım bekliyoruz
Haklılar vallahi çorba dedik, kolay dedik hanımlar döktürdülerEvet bence de korktular
18 sene sonra ilk kez oje sürdüm Nevoş
Haklılar vallahi çorba dedik, kolay dedik hanımlar döktürdüler
Zamanı gelmişBenim kızlarda çok seviyor Yazları her kıyafete başka renk sürüyoruz Özenmiyor değilim
iyiz hamdolsun kıbırdanıpp duruyoruzMerhaba canım
Nasılsınız bugün
Merhaba canım nasılsın
neden ki sevmiyor musunGüzel yer de beni sarmıyor:)
İyiyim canım, sen nasılsın
Herkes geziyorHavalar güzel gidiyor bu ara herkes soğuk bastırmadan değerlendiriyor herhalde:) Arada evde kokoşluk yapmak lazım
iyiz hamdolsun kıbırdanıpp duruyoruzsen nasılsın
neden ki sevmiyor musun
biraz önce aklıma geldi
İyiyim canım çok şükür
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini
Evet maşallah Vuslat çok şanslıbiraz önce aklıma geldikullaklarını çınlatım akşam sana diyodum sırtın yere gelmez onda 3taneymiş kız
Sevmiyorum, alışamadımiyiz hamdolsun kıbırdanıpp duruyoruzsen nasılsın
neden ki sevmiyor musun
Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yokHerkes geziyorBen kızların yüzünden evden çıkamıyorum
Evet canım evde iyi oluyor
İyiyim canım çok şükür
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini
biraz önce aklıma geldikullaklarını çınlatım akşam sana diyodum sırtın yere gelmez onda 3taneymiş kız
Evlendirmicem onları bana bakacaklarEvet maşallah Vuslat çok şanslı
Çok şanslıyız
Evet canım bugün özellikle hava çok güzelSevmiyorum, alışamadım
Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok
Yok o kadar değil evlensinler mutlu olsunlar.Evlendirmicem onları bana bakacaklar
Dua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar NevoşEvet canım bugün özellikle hava çok güzelBen çıkınca benimkiler kavgaya veya oynamaya başlıyorlar Geldiğimde gittiğimde nasıl ise herşey aynen bekliyor. Ondan bekliyorum
Beni toprağa verdikten sonra evlensinlerYok o kadar değil evlensinler mutlu olsunlar.Biz ölünce yalnız kalmasınlar
Evet maşallah Vuslat çok şanslı
Çok şanslıyız
Sevmiyorum, alışamadım
Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok
tursularini kurarsin artikEvlendirmicem onları bana bakacaklar
Dağılmaz olur mu oğlum dağıtma makinasıDua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar NevoşBıraktığın gibi kalıyor en azından Ben büyük kızıma emanet edip çıkıyordum ama o da artık okuldan 4 buçukta geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?