Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Ben de iyiyim canım sağol
Çok durgun bu ara buralarHerkes benim gibi kış depresyonuna girdi galiba
Kategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldı
Ben de her kış depresyona giriyorum, hatta biraz rahatlamak, eğlenmek için kozmetik yarışmasına bile katıldım

Kategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldı
Ben de her kış depresyona giriyorum, hatta biraz rahatlamak, eğlenmek için kozmetik yarışmasına bile katıldım
Evet canım hepsi dağıldılarRakipler korkuttu
Öyle mi ne güzel yapmışsınHadi bakalım bekliyoruz

Haklılar vallahi çorba dedik, kolay dedik hanımlar döktürdüler
Zamanı gelmişBenim kızlarda çok seviyorYazları her kıyafete başka renk sürüyoruzÖzenmiyor değilim
Havalar güzel gidiyor bu ara herkes soğuk bastırmadan değerlendiriyor herhalde:) Arada evde kokoşluk yapmak lazım

İyiyim canım çok şükür
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini
biraz önce aklıma geldi kullaklarını çınlatım akşam sana diyodum sırtın yere gelmez onda 3taneymiş kız

iyiz hamdolsun kıbırdanıpp duruyoruz sen nasılsın

neden ki sevmiyor musun
Sevmiyorum, alışamadım

Herkes geziyorBen kızların yüzünden evden çıkamıyorum
Evet canım evde iyi oluyor
Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok

İyiyim canım çok şükür
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini

Sevmiyorum, alışamadım

Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok

Evet canım bugün özellikle hava çok güzel Ben çıkınca benimkiler kavgaya veya oynamaya başlıyorlarGeldiğimde gittiğimde nasıl ise herşey aynen bekliyor.Ondan bekliyorum

Evet canım bugün özellikle hava çok güzel Ben çıkınca benimkiler kavgaya veya oynamaya başlıyorlarGeldiğimde gittiğimde nasıl ise herşey aynen bekliyor.Ondan bekliyorum
Dua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar Nevoş Bıraktığın gibi kalıyor en azından Ben büyük kızıma emanet edip çıkıyordum ama o da artık okuldan 4 buçukta geliyor

Dua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar Nevoş Bıraktığın gibi kalıyor en azından Ben büyük kızıma emanet edip çıkıyordum ama o da artık okuldan 4 buçukta geliyor
Dağılmaz olur mu oğlum dağıtma makinasıBen onu bırakıp çıkamıyorum,onunla bu havada çıkmak imkansız
Benimkilerde 2 gün 5te geliyorlar diğer 2 gün 1.5,1 gün 12deÇok karışık bu sene
Onunda dersleri olur hafta içi zor olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…