- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Diyorum.Diyorsunİnanamam tabi, her seferinde çok iyi iş çıkarıyorsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum.Diyorsunİnanamam tabi, her seferinde çok iyi iş çıkarıyorsun
![]()
Canımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedimNe zqman gelecek senin tarif
Nasılsın canım, özlettin kendini
Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye
Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldımKolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim
Bazı şoförler yarış yapıyor sankiBir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler...
Yapınca görürsünüz.Bu yeni taktik vuslat'cım![]()
Amin, evet canım
Öyle mi oldu başın sağolsun canım![]()
Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasınAllah rahmet eylesin((
Evet canım çalışmıyorum.![]()
Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyorBu yeni taktik vuslat'cım![]()
Çalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor.Amin, evet canım
Amin canım. Madem evdesin her kategoride yarışmadasın
Bilmeyen neyse de bize yutturmaya çalışıyor![]()
Diyorum.Sağol canım.Sen de öylesin.
![]()
Ben de iyiyim canımCanımsınnn :) iyiyim şükür sen nasılsınn bende özledimmmm :) çok yoğundum o yüzden giremedim![]()
Görücez bakalımYapınca görürsünüz.
böyle kalırsınız.
![]()
Bakalım ak mı çıkacak kara mı?Böyle yapmayalımda
![]()
Bundan sonra Yılbaşı SofralarıÇalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor.Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim.
İddaalı değilim işte.![]()
Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmediÇalışırken daha dinamik oluyor insan Vuslat.Evde hiç yapasım gelmiyor.Yok bundan sonra yaşpastalar olursa ona katılmam.Kurabiyeyi beklerim.
İddaalı değilim işte.![]()
Şimdiden resti çektinizPastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi
Tamam tamam değilsin![]()
Hep gavur icatları bunlar.Bundan sonra Yılbaşı Sofraları![]()
Aminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :)
Ben de iyiyim canımAllah kolaylık versin canım, burayı da ihmal etme ama
Görücez bakalım![]()
Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum benBundan sonra Yılbaşı Sofraları![]()
Vuslat bunlar pastadan anlamıyor.Pastalara ben de katılmam, 8 saat uğraştığım pasta bile ilgi görmedi
Tamam tamam değilsin![]()
2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdımŞimdiden resti çektiniz![]()
Tamam tamam siz ikiniz uzun süre yoksunuzHep gavur icatları bunlar.Ona hiç mi hiç katılamam.
![]()
Doğru ya Kazen yazmıştı, unuttum ben
Yılbaşı kategorisi ilgi alanım dışında:)
Bakalım nasıl sofralar çıkacak![]()
Hak 3 tür Vuslat'cım2 kere pasta yaptım Nevoş, pastaları kenara doğru sıyırdım![]()
Hep gavur icatları bunlar.Ona hiç mi hiç katılamam.
![]()
Alıştım canım, burada rahatımAminnnn inşallahh :) yeni evine taşınıcaktın nasıl alıştınmıı :)![]()
Evet anlamıyorlarVuslat bunlar pastadan anlamıyor.Gel ben çırağın olayım pastacı dükkanı açalım hazır işsizken.
![]()