• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Tamam canım:KK60:

Ben tahmin ettim sen geziyorsun:KK8:Ne zaman sınavın:KK19:
Tamam canım bekliyoruz çorbanı:kk77::KK9:
Evet doğru tahmin etmişsin.:KK48:Bu cumartesi sınav.:KK53: Çok tırsıyorum.:KK53:Hiç çalışamadım.En ufak birşeyde indirsinler kavga çıkartıp stres atacağım.:KK70:

Evet doğru tahmin etmişsin.:KK48:Bu cumartesi sınav.:KK53: Çok tırsıyorum.:KK53:Hiç çalışamadım.En ufak birşeyde indirsinler kavga çıkartıp stres atacağım.:KK70:
Direksiyon sınavı değil mi?:KK39::KK39:
Yaparsın canım merak etme:KK60:Haklısın insan geriliyor ama rahat ol yaparsın:KK19:

Direksiyon sınavı değil mi?:KK39::KK39:
Yaparsın canım merak etme:KK60:Haklısın insan geriliyor ama rahat ol yaparsın:KK19:
Evet direksiyon.Çok acımasızlar Nevoş.:KK12:Kursun şöförünü bile bırakmışlar.:KK45:Burunları Kaf dağında.Çok kötü kavga edeceğim haksız yere indirirlerse.

Aslında sıkı olması bir yandan iyi:KK23:Herkes rahatça ehiliyet almasın.:KK12:
Servis şöforlerine deli oluyorum zaten:mad:
Evet herkes ehliyet almasın ama onları öyle korkutmuşlar ki en ufak birşeye tahammülleri yok.Geçen sefer salise farkıyla benden önce bastı frene.Bir dur be adam ben basacağım işte.:KK67:Hoca demişti ama sizi tanımadıkları için panik yaparlar hemen basarlar diye.Dediği başıma geldi.Müfettişler de onları denetliyormuş arkada onun için tolerans göstermiyorlar.Bazıları arkaya bakıp araba yoksa hadi devam et diyormuş.:KK48: Servis şöförleri mi kötü?Otobüs de öyle.Geçen mesafeyi biraz fazla tutmuşum hemen kırdı girdi önüme.Acemiyiz işte anlayış gösterin dimi.:KK12:

Hu hu kimse yok mu?:KK34:
Ne zqman gelecek senin tarif:27:
Nasılsın canım, özlettin kendini:60:
Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye:cry:
Nevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür.:KK48: Bugün de alışverişe gittim arkadaşla.Sonra direksiyon dersim vardı ona gittim.Bir iki gün daha sürecek.Pazartesiden sonra çorbamı ekleyeceğim inşallah.
Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldım:48: Kolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim:rolleyes:
Aslında sıkı olması bir yandan iyi:KK23:Herkes rahatça ehiliyet almasın.:KK12:
Servis şöforlerine deli oluyorum zaten:mad:
Bazı şoförler yarış yapıyor sanki:62: Bir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler...

Ne zqman gelecek senin tarif:KK53:

Nasılsın canım, özlettin kendini:KK60:
Dün aklımdan geçmiştin, uzun süredir uğramıyor diye:cry:

Bir üst yorumda ki sorumun cevabını aldım:KK48: Kolay gelsin şimdiden canım, merakla beklemekteyim:rolleyes:

Bazı şoförler yarış yapıyor sanki:KK62: Bir pislik annemi kapıya sıkıştırmıştı, yolcu daha inmeden kapıları kapatıyor adiler...
Canım çok sıkıştırıyorlar,birde ne olursa olsun tüm yollar onların bizi tınlamıyorlar:KK70:

Vuslat naber?:KK60: Şu birkaç günü atlatayım yapacağım inşallah.Ahım şahım birşey değil.:KK48:

Canım çok sıkıştırıyorlar,birde ne olursa olsun tüm yollar onların bizi tınlamıyorlar:KK70:
Aynen ya, 1-2 yolcu fazla alıcaz diye başkalarının hayatını tehlikeye atıyorlar.
Hız yapıcaz diye gözleri olmuş kimseyi görmüyorlar:12:
Şoför konusunu niye açtınız annemin çektiği acı geldi aklıma:((

Aynen ya, 1-2 yolcu fazla alıcaz diye başkalarının hayatını tehlikeye atıyorlar.
Hız yapıcaz diye gözleri olmuş kimseyi görmüyorlar:KK12:
Şoför konusunu niye açtınız annemin çektiği acı geldi aklıma:KK43:(
Geçmiş olsun canım.Tamam kapadık gitti bu konuyu.:KK25:

İyiyim canım, sen nasılsın:KK60:
Tabi tabi biliriz hiç ahım şahım değildir senin tarifin:rolleyes:Bize bari yapma:KK53:
İyiyim canım sağol.:KK60:

Bu sefer gerçekten iddalı değilim.Niye kimse bana inanmıyor.:KK48: Zevk için katılacağım bu sefer.Sonunculuğu da göze aldım.:KK53:

Evet herkes ehliyet almasın ama onları öyle korkutmuşlar ki en ufak birşeye tahammülleri yok.Geçen sefer salise farkıyla benden önce bastı frene.Bir dur be adam ben basacağım işte.:KK67:Hoca demişti ama sizi tanımadıkları için panik yaparlar hemen basarlar diye.Dediği başıma geldi.Müfettişler de onları denetliyormuş arkada onun için tolerans göstermiyorlar.Bazıları arkaya bakıp araba yoksa hadi devam et diyormuş.:KK48: Servis şöförleri mi kötü?Otobüs de öyle.Geçen mesafeyi biraz fazla tutmuşum hemen kırdı girdi önüme.Acemiyiz işte anlayış gösterin dimi.:KK12:
Aman çok zormuş benim 5 yıl oldu o zaman o kadar değildi:KK45:100 almıştım:KK53:Ben olsam 100 vermezdim:KK70:
Umarım istediğinden daha iyi olur,herşey yolunda gider:KK74:
Evet canım hemen araya giriyorlar,yol vermiyorlar:KK12:

Hız yapıcaz diye gözleri olmuş kimseyi görmüyorlar:KK12:
Şoför konusunu niye açtınız annemin çektiği acı geldi aklıma:KK43:(
o_O
Canım vefat etti zaten şoför yüzünden: (
Tamam canım:KK36:
Sen evdesin değil mi işe başlamadın:KK19:
Öyle mi oldu başın sağolsun canım:KK61:

Back
X