• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Sağol canım:KK60:Ama yük ağır birlikte taşınırsa daha kolay olur:KK14:
orası öyle tabi yazın benimde babam açık kalp ameliyatı oldu iki abim var ikisde istanbulada o süreçte burdalardı ama sonra gittiler benden küçük bi kardeşim daha var oda ünide şimdi biizmkiler yalnız 2saatlik yoldalar ama hep aklım orda kalıyor bişi olursa diye anlıyorum oyüzden seni:KK60:

orası öyle tabi yazın benimde babam açık kalp ameliyatı oldu iki abim var ikisde istanbulada o süreçte burdalardı ama sonra gittiler benden küçük bi kardeşim daha var oda ünide şimdi biizmkiler yalnız 2saatlik yoldalar ama hep aklım orda kalıyor bişi olursa diye anlıyorum oyüzden seni:KK60:
Çok geçmiş olsun canım.:cry:Allah kolaylık versin canım:KK60:

İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin:KK60:
Nevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür.:KK48: Bugün de alışverişe gittim arkadaşla.Sonra direksiyon dersim vardı ona gittim.Bir iki gün daha sürecek.Pazartesiden sonra çorbamı ekleyeceğim inşallah.

İnşallahh :)
Öp benim yerime onları :KK68:
Tamam canım:KK60:

Nevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür.:KK48: Bugün de alışverişe gittim arkadaşla.Sonra direksiyon dersim vardı ona gittim.Bir iki gün daha sürecek.Pazartesiden sonra çorbamı ekleyeceğim inşallah.
Ben tahmin ettim sen geziyorsun:KK8:Ne zaman sınavın:KK19:
Tamam canım bekliyoruz çorbanı:kk77::KK9:

Back
X