- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
He ya.. Adam bir anda kıskanmaya başladıBenle dalga geciyodun dimi sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya.. Adam bir anda kıskanmaya başladıBenle dalga geciyodun dimi sen![]()
He ya.. Adam bir anda kıskanmaya başladı![]()
Sağol canımNerelerdesin kacak
sukur bak onlar varmis ya onlarda olmasaydi rabbim sifa versin inşallah![]()
orası öyle tabi yazın benimde babam açık kalp ameliyatı oldu iki abim var ikisde istanbulada o süreçte burdalardı ama sonra gittiler benden küçük bi kardeşim daha var oda ünide şimdi biizmkiler yalnız 2saatlik yoldalar ama hep aklım orda kalıyor bişi olursa diye anlıyorum oyüzden seniSağol canımAma yük ağır birlikte taşınırsa daha kolay olur
![]()
Hoşgeldin canımHu hu kimse yok mu?![]()
Hoşgeldiniz hanım efendi nerelerdesinizben varımm![]()
![]()
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz hanım efendi nerelerdesiniz![]()
Selam canım nasılsın?ben varımm![]()
![]()
Hoşbuldum Nevoş naber?Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz hanım efendi nerelerdesiniz![]()
Allah kolaylık versin canımHoşbuldum ablacımm oyy sorma ya vizelerim çok yoğundu hiç giremedimm sen nasılsınn neler yapıyosunn![]()
Selamm iyiyim şükür sen nasılsınn :)Selam canım nasılsın?
Hoşbuldum Nevoş naber?![]()
Amin ablacımm :) sınıf çok kalabalık olduğundan daha açıklayamadılar genel olarak iyiydi ama kötü geçen de var finallerde düzeltirim inşallah :) ikizler , oğlun nasıllar :)Allah kolaylık versin canımUmarım iyi geçmiştir
Ben iyiym canım çok şükür![]()
Çok geçmiş olsun canım.orası öyle tabi yazın benimde babam açık kalp ameliyatı oldu iki abim var ikisde istanbulada o süreçte burdalardı ama sonra gittiler benden küçük bi kardeşim daha var oda ünide şimdi biizmkiler yalnız 2saatlik yoldalar ama hep aklım orda kalıyor bişi olursa diye anlıyorum oyüzden seni![]()
İyi olur inşaallahAmin ablacımm :) sınıf çok kalabalık olduğundan daha açıklayamadılar genel olarak iyiydi ama kötü geçen de var finallerde düzeltirim inşallah :) ikizler , oğlun nasıllar :)![]()
İyi olur inşaallah
İyiler canım çok şükür![]()
Nevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür.İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin![]()
İyiyim canım çok sağol.Selamm iyiyim şükür sen nasılsınn :)![]()
Tamam canımİnşallahh :)
Öp benim yerime onları![]()
Ben tahmin ettim sen geziyorsunNevoş hava güzel ya geziyorum iki gündür.Bugün de alışverişe gittim arkadaşla.Sonra direksiyon dersim vardı ona gittim.Bir iki gün daha sürecek.Pazartesiden sonra çorbamı ekleyeceğim inşallah.