Evet ya sorma.Beni geçti vallahi
İyi geceler canım.Hepinize iyi geceler bugünlük benden bu kadarr kolay para saymalar
İyi geceler canımHepinize iyi geceler bugünlük benden bu kadarr kolay para saymalar
Hahahah bana uyar ama götürene kadar elimde bişey kalmaz o ayrı
Hadi beraber yapalım bari, herkes bir pasta yapar siparişler ancak yetişirSizin pastalar daha güzel oluyor siz yapın ben sayayım siz yorulmayın
Evet bak bu yönden düşünmedim benVuslat Nevoş`u da aldım para sayma işine.Çok heves etti yazık.Hem o paraları sayarsa iyi enerji depolar iyi pastalar çıkarır.
Tamam hep beraber sayalımEvet yazık bana çok heveslendim hiç çok para saymadım
Bence deKorkarım bu iş Zeki Alasya`nın para sayma işine dönecek.
Sen şimdiden patron havalarına girdin maşaallah
İşte duyduklarımızı test etme zamanı
Aa ben miÇok paragöz çıktın Vuslat.
Tamam birlikte yapalımNaylon kap kullanırız kırılma riskine karşı
Hadi beraber yapalım bari, herkes bir pasta yapar siparişler ancak yetişir
Evet bak bu yönden düşünmedim ben
Tamam hep beraber sayalımBen de saymadım
Bence de
Ben değilmiydim patron
Aa ben mi
Seni anlayışla karşılıyorum hiç para saymamışsın.Aa ben mi
Boynuz kulağı geçtiBeni geçti vallahi
İyi geceler canım, arayı uzatmaHepinize iyi geceler bugünlük benden bu kadarr kolay para saymalar
Evet ya sorma.Neyse paralara alışınca geçer herhalde.
Uygunundan olsunBen gidip para sayma makinesinin fiyatlarına bakayım.
Görüşmek üzere iyi geceler kızlar.
AnlaştıkTamam birlikte yapalım
Anlaştık patron sen ol
Yok ya para saymak zevkli oluyorSeni anlayışla karşılıyorum hiç para saymamışsın.Ben saydığım için çok matah birşey de değil söyleyeyim.
Saol canim amiin cumlemizeÇok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin canım
Tamamdirr :))))Boynuz kulağı geçti
İyi geceler canım, arayı uzatma
Uygunundan olsun
İyi geceler canım
Anlaştık
22 Aralık tarihine kadar çorbayı yapıp konu açıyoruz, 22 Aralık ta oylama başlıyor.1yıldır kk dayım.daha şimdi görüyorum yemek yarışmasını.e diyetden kafamızı kaldıramıyoruz ki.peki bir kaç şey anlamadım ama.birinciye hediye ne olacak?bi r de biz başlık açıcaz ama 22aralıkta mı aktiv edilecek.nasıl yapılacak bu anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim canım.ben azeriyim,imkan bulursam size super bi çorba yapa bilirim.ama imkan bulurmuyum bilmem...22 Aralık tarihine kadar çorbayı yapıp konu açıyoruz, 22 Aralık ta oylama başlıyor.
Her yarışmada farklı bir hediye veriliyor, geçen yarışmada tatildi mesela, ama bu yarışmada hediye süpriz, bizde bilmiyoruz :))
Bize Azeri bir çorba yapsan çok memnun oluruzÇok teşekkür ederim canım.ben azeriyim,imkan bulursam size super bi çorba yapa bilirim.ama imkan bulurmuyum bilmem...
Bulursun ya.. Çorba ne kadar vaktini alabilir ki.. Yapıver 2 dk da bizde yeni tarifler öğrenelim :))Çok teşekkür ederim canım.ben azeriyim,imkan bulursam size super bi çorba yapa bilirim.ama imkan bulurmuyum bilmem...
Peki sizce kazanma şansım olurmu?Bize Azeri bir çorba yapsan çok memnun oluruz
İşte öyle iki dakikalık bir çorba deyil..ama enfes gerçektenBulursun ya.. Çorba ne kadar vaktini alabilir ki.. Yapıver 2 dk da bizde yeni tarifler öğrenelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?