• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Ben de iyiyim canım sağol:KK60:
Çok durgun bu ara buralar:KK12:Herkes benim gibi kış depresyonuna girdi galiba:eek:
Kategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldı:eek:
Ben de her kış depresyona giriyorum, hatta biraz rahatlamak, eğlenmek için kozmetik yarışmasına bile katıldım:-)

Kategori başlamadan önce daha kalabalıktı, yarışma başlayınca herkes dağıldı:eek:
Ben de her kış depresyona giriyorum, hatta biraz rahatlamak, eğlenmek için kozmetik yarışmasına bile katıldım:-)
Evet canım hepsi dağıldılar:eek:Rakipler korkuttu:rolleyes:
Öyle mi ne güzel yapmışsın:KK73:Hadi bakalım bekliyoruz:KK9:

Haklılar vallahi çorba dedik, kolay dedik hanımlar döktürdüler:KK57::eek:
Zamanı gelmiş:KK70:Benim kızlarda çok seviyor:DYazları her kıyafete başka renk sürüyoruz:KK45:Özenmiyor değilim:KK58::KK30:
:48:Havalar güzel gidiyor bu ara herkes soğuk bastırmadan değerlendiriyor herhalde:) Arada evde kokoşluk yapmak lazım:48:

:nazar::KK46:
İyiyim canım çok şükür:KK36:
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini:KK45::KK45:
biraz önce aklıma geldi :KK48::KK48: kullaklarını çınlatım akşam sana diyodum sırtın yere gelmez onda 3taneymiş kız:KK70:

iyiz hamdolsun kıbırdanıpp duruyoruz :KK46: sen nasılsın:KK54:

neden ki sevmiyor musun
Sevmiyorum, alışamadım:(

Herkes geziyor:KK55:Ben kızların yüzünden evden çıkamıyorum:mad:
Evet canım evde iyi oluyor:KK8:
Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok:(

:nazar::KK46:
İyiyim canım çok şükür:KK36:
Vuslat benden daha tecrübelidir hem küçük çocuğu var ona da sorabilirsin merak ettiklerini:KK45::KK45:
:45::45:

Sevmiyorum, alışamadım:KK43:

Ben de aynı, kaç gündür hava çok güzel ama bana faydası yok:KK43:

:KK45::KK45:
Evet canım bugün özellikle hava çok güzel :KK12:Ben çıkınca benimkiler kavgaya veya oynamaya başlıyorlar:mad:Geldiğimde gittiğimde nasıl ise herşey aynen bekliyor.:KK12:Ondan bekliyorum:eek:

Evet canım bugün özellikle hava çok güzel :KK12:Ben çıkınca benimkiler kavgaya veya oynamaya başlıyorlar:mad:Geldiğimde gittiğimde nasıl ise herşey aynen bekliyor.:KK12:Ondan bekliyorum:eek:
Dua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar Nevoş:70: Bıraktığın gibi kalıyor en azından:-) Ben büyük kızıma emanet edip çıkıyordum ama o da artık okuldan 4 buçukta geliyor:(

Dua et daha beter altını üstüne getirmiyorlar Nevoş:KK70: Bıraktığın gibi kalıyor en azından:-) Ben büyük kızıma emanet edip çıkıyordum ama o da artık okuldan 4 buçukta geliyor:KK43:
Dağılmaz olur mu oğlum dağıtma makinası:KK70:Ben onu bırakıp çıkamıyorum,onunla bu havada çıkmak imkansız:KK53:
Benimkilerde 2 gün 5te geliyorlar diğer 2 gün 1.5,1 gün 12de:KK53:Çok karışık bu sene:mad:
Onunda dersleri olur hafta içi zor olur zaten:cry:

Back
X