Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değil 4-4.5 saat var.Ama okuldan dolayı sık gidemiyorumGecmis olsunn uzak mi oturuyorsun
Yok o çok geç olurO zamanben de 35 yaşında evlendiririm
Ayy çenem ağrıdı![]()
Görüşürüz canım kolay gelsinBen acil çıkıyorum, küçük cadı ortalığı yıkıyor, işte böyle
Görüşürüz![]()
Ayy bi ay sonra bende bole olcamBen acil çıkıyorum, küçük cadı ortalığı yıkıyor, işte böyle
Görüşürüz![]()
Evet cok degilmis ama dedin gibi okul yaknlarindâ baska kardesin yok muÇok değil 4-4.5 saat var.Ama okuldan dolayı sık gidemiyorumSağol canım
![]()
Benim bulunduğum şehirde kimse yokAyy bi ay sonra bende bole olcamgörüşürüz
Evet cok degilmis ama dedin gibi okul yaknlarindâ baska kardesin yok mu
Ailenin yaninda demek istemistim canimBenim bulunduğum şehirde kimse yok![]()
Bensiz buraların tadı tuzu yokmuş diye duydumBenim bulunduğum şehirde kimse yok![]()
Var canım 1 kız,1 erkek kardeşim varAilenin yaninda demek istemistim canim
Evet yokBensiz buraların tadı tuzu yokmuş diye duydum![]()
Bitmedi kiVar canım 1 kız,1 erkek kardeşim varOnlar olmazsa çok zor zaten
Evet yokBitmedi mi esaret
![]()
İyi o zaman sen onlarla idare etBitmedi ki
Çok inat benim kocamNeyse ki tablet ve telefondan girebiliyorum, onuda engelleyebilirdi
![]()
Akşam ders çalıştırcam, bu kadar iyilik yapıyorum belki açar :))İyi o zaman sen onlarla idare etHiç yoktan iyidir
Ama sızlanmayı ihmal etme burdan rahat girebildiğini bilmesinSonra bunlarıda elinden alır
Ne yaparız sonra
![]()
Onunla daha fazla ilgilen diye bu yolu bulmuş olabilirAkşam ders çalıştırcam, bu kadar iyilik yapıyorum belki açar :))
Karşılıksız birşey yapmıyorum adama![]()
Aynen öyle, 3 gün itiraz etmeden onunla akşam9 da uyudumOnunla daha fazla ilgilen diye bu yolu bulmuş olabilir
KK için herşey yaparız![]()
9 da mıAynen öyle, 3 gün itiraz etmeden onunla akşam9 da uyudumKi beni görüyon sabahlıyorum
Inadı kırıldı kırılacak![]()
Evet ya.. Sıkı yönetim ilan etti evde, başıma diktatör kesildi9 da mı
Allah kolaylık versin![]()
Evet ya.. Sıkı yönetim ilan etti evde, başıma diktatör kesildi![]()
Yaparlar vallahi inanırımEvet ya.. Sıkı yönetim ilan etti evde, başıma diktatör kesildi![]()
Nerelerdesin kacakBensiz buraların tadı tuzu yokmuş diye duydum![]()
sukur bak onlar varmis ya onlarda olmasaydi rabbim sifa versin inşallahVar canım 1 kız,1 erkek kardeşim varOnlar olmazsa çok zor zaten
Evet yokBitmedi mi esaret
![]()
Kocamla ilgileniyorum :))Nerelerdesin kacak
sukur bak onlar varmis ya onlarda olmasaydi rabbim sifa versin inşallah![]()
Benle dalga geciyodun dimi senKocamla ilgileniyorum :))
Görevlerimin arasında o da var![]()