- Emoji Skoru
- 23.893
- Puanlar
- 598
her kusun etı yenmez nenemmmmmmmmmmmmmTolinnnnn nettin nannn imzana,adra seni yer varyaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her kusun etı yenmez nenemmmmmmmmmmmmmTolinnnnn nettin nannn imzana,adra seni yer varyaaa![]()
Bende uzandim,uyurum birazdanDinlen hemşom ayaklarını uzat
![]()
naber kizz hamileeeEfendiiiiimmm
Tolin`den güzel iskender olur hanım abla.Tolinnnnn nettin nannn imzana,adra seni yer varyaaa![]()
Yak yak hava soğuk zaten ısınsın hanımlar.senı yakacam topıgın ortasında gor sen![]()
her kusun etı yenmez nenemmmmmmmmmmmmm![]()
Tolin`den güzel iskender olur hanım abla.![]()
yaaaaaaa siz ikiniz delirtcenız benııııııİmza yakışmış![]()
bugun kursa gıderken yanıma bı cocuk oturdu cebınde telefonu oldugu halde bana saat sordu yol boyuncada içime düşecekti nerdeyse öküsssss![]()
Neyse atmasada olur, sabun olcan nasılsa, eritirim avuçlarımdaBenim külbastım daha iyi olur.
Seni atsın Pinko.![]()
çakmadım öpücük attım nenemÇaksaydın suratının nortasına![]()
Seni beğenmiş demekki.bugun kursa gıderken yanıma bı cocuk oturdu cebınde telefonu oldugu halde bana saat sordu yol boyuncada içime düşecekti nerdeyse öküsssss![]()
senın yanına kımse oturmuyo dıye kıskanma adraaaaSeni beğenmiş demekki.Halbuki bilse Bizans oyunlarını kırk metre öteye otururdu.
![]()
Sen görcen Pinko.Neyse atmasada olur, sabun olcan nasılsa, eritirim avuçlarımda![]()
İstersen resim üzerine yazı yazayımyaaaaaaa siz ikiniz delirtcenız benıııııı![]()
Hemen tanıtaydın kendini, birdaha nerden bulcaz seni kakalayacağımız adamıbugun kursa gıderken yanıma bı cocuk oturdu cebınde telefonu oldugu halde bana saat sordu yol boyuncada içime düşecekti nerdeyse öküsssss![]()
Iyi canim sutumu ictim ayaklarimi uzattim kizimin kipirtilarini dinliyorum dun 20dk kalp atislarini dinledim harbii cok guzeldiiBende uzandim,uyurum birazdan
naber kizz hamileee![]()