- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Güzel demiNevoşşşş gördüm paçalı donları ba-yıl-dım..
Tolin bizımlaaaaa artık![]()
Profilinde de konuştuk biraz, bizim kız ne faneymış öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel demiNevoşşşş gördüm paçalı donları ba-yıl-dım..
Abla ne bizımlası artık bizımla değilNevoşşşş gördüm paçalı donları ba-yıl-dım..
Kiminle dans ettiğini öğrenmesi gerekiyor.Güzel demi
Profilinde de konuştuk biraz, bizim kız ne faneymış öyle![]()
Güzel demi
Profilinde de konuştuk biraz, bizim kız ne faneymış öyle![]()
Abla ne bizımlası artık bizımla değil![]()
Napem ya kiskanclar onun bi saati en az 2 3 saati bulur1 saat sonra yoksun yani :))
Kocan gelince bizi askıya alıyorsun![]()
Kocana kızıp burda benden çıkarıyonNapem ya kiskanclar onun bi saati en az 2 3 saati bulur![]()
Askolsun canım ne alakası var, bayılıyorum ben sizin muhabbetlere.Teşekkür ederim canım, neden sadece bakıyorsun, bizi beğenmiyor musun yoksa
Gel beraber kaynatalım![]()
Kiskanclikta en ust leveldesiniz haa bak sen beni kocamdanda kiskanmaya basladinKocana kızıp burda benden çıkarıyon
Karışma burçtaşıma, kesin haklı yere yapıyordur![]()
Sen laf at bazen buralarda oluyoruzda topikte olmuyoruzAskolsun canım ne alakası var, bayılıyorum ben sizin muhabbetlere.
Küçük kızım var onunla uğraşırken bakıp çıkıyorum genelde, ben müsait olunca burda kimse olmuyor haliyle dahil olamıyorum pek ama takip ediyorum![]()
O zaman sorun sende Meryem'im dengeyi kuramıyorsun demek kiKiskanclikta en ust leveldesiniz haa bak sen beni kocamdanda kiskanmaya basladin![]()
Tamam anlaştık.Sen laf at bazen buralarda oluyoruzda topikte olmuyoruz
Allah bağışlasın, yoruyor mu?
Hadiii leenn butun gun uyuyan kimm gece yatmayip sabah kalkmayanlardanim demiyoda sen suclusun diyoO zaman sorun sende Meryem'im dengeyi kuramıyorsun demek ki![]()
OyyTamam anlaştık.
Sağolasın canım cümlemizinkini inşallah. 27 aylık haliyle enerji tavanama benim pilim bitiyor tabi.
Ne zamanHadiii leenn butun gun uyuyan kimm gece yatmayip sabah kalkmayanlardanim demiyoda sen suclusun diyogunduzleri burdayim dun aksamda burdaydim hatta ben sana kuseyim ben seni kurabiye yaptim gel dedim cevap bile vermedin bana
![]()
Inşallah canım. Allah gönlüne göre versin.OyyEvin neşesi onlar, İnşallah benim ki sakin olur tabi
Ne zamanGörmedim ki, Pardon canım ya yap yiyelim
![]()
Yaaa iste yaptim aksam ben kurabiye sicak sicaktiOyyEvin neşesi onlar, İnşallah benim ki sakin olur tabi
Ne zamanGörmedim ki, Pardon canım ya yap yiyelim
![]()
Amin.. Biz 4 kardeş çok sakinmişiz, bize çeker inşallahInşallah canım. Allah gönlüne göre versin.
Resmini çekseydin..Yaaa iste yaptim aksam ben kurabiye sicak sicakti![]()
Ohh afiyet olsunBen kaçtım şekerler pasta çörek beni bekler görüşürüz bana afiyet olsun yarasın![]()
![]()
HahahaAmin.. Biz 4 kardeş çok sakinmişiz, bize çeker inşallah
Bana kalsa aklı başına gelene kadar (25 yaşına kadar) babasıyla görüştürmem zaten![]()
Afiyet olsunBen kaçtım şekerler pasta çörek beni bekler görüşürüz bana afiyet olsun yarasın![]()
![]()