• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Teşekkür ederim canım, neden sadece bakıyorsun, bizi beğenmiyor musun yoksa:110:
Gel beraber kaynatalım:KK19:
Askolsun canım ne alakası var, bayılıyorum ben sizin muhabbetlere.
Küçük kızım var onunla uğraşırken bakıp çıkıyorum genelde, ben müsait olunca burda kimse olmuyor haliyle dahil olamıyorum pek ama takip ediyorum:KK68:

Askolsun canım ne alakası var, bayılıyorum ben sizin muhabbetlere.
Küçük kızım var onunla uğraşırken bakıp çıkıyorum genelde, ben müsait olunca burda kimse olmuyor haliyle dahil olamıyorum pek ama takip ediyorum:KK68:
Sen laf at bazen buralarda oluyoruzda topikte olmuyoruz:KK19:
:nazar:Allah bağışlasın, yoruyor mu?

O zaman sorun sende Meryem'im dengeyi kuramıyorsun demek ki:cool:
Hadiii leenn butun gun uyuyan kimm gece yatmayip sabah kalkmayanlardanim demiyoda sen suclusun diyo:KK62: gunduzleri burdayim dun aksamda burdaydim hatta ben sana kuseyim ben seni kurabiye yaptim gel dedim cevap bile vermedin bana:63::63:

Tamam anlaştık.
Sağolasın canım cümlemizinkini inşallah. 27 aylık haliyle enerji tavan:KK71:ama benim pilim bitiyor tabi.
Oyy :nazar::nazar: Evin neşesi onlar, İnşallah benim ki sakin olur tabi:KK70::KK70:

Hadiii leenn butun gun uyuyan kimm gece yatmayip sabah kalkmayanlardanim demiyoda sen suclusun diyo:KK62: gunduzleri burdayim dun aksamda burdaydim hatta ben sana kuseyim ben seni kurabiye yaptim gel dedim cevap bile vermedin bana:63::63:
Ne zaman:KK57: Görmedim ki, Pardon canım ya yap yiyelim:KK19:

Amin.. Biz 4 kardeş çok sakinmişiz, bize çeker inşallah:KK70::KK70:
Bana kalsa aklı başına gelene kadar (25 yaşına kadar) babasıyla görüştürmem zaten:KK70:
Hahaha:KK71::KK71:iyiymiş babasıyla görüştürmeme kısmı.
Yedigimiz içtigimizden midir nedir anlamadım ama kime sorsan çocuğu çok hareketli :KK35:
Benim kızım bir dakika oturmaz o derece yani. İzlerken başım dönüyor bazen:KK73:
Saglıklı olsun da insan alışıyor

Back
X