Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle tabi Allah sağlıklı huzurlu yaşam nasip etsin :))Hahahaiyiymiş babasıyla görüştürmeme kısmı.
Yedigimiz içtigimizden midir nedir anlamadım ama kime sorsan çocuğu çok hareketli
Benim kızım bir dakika oturmaz o derece yani. İzlerken başım dönüyor bazen
Saglıklı olsun da insan alışıyor
Ne güzel duruyor eline sağlık, yarışmaya katılsaydın madem yaptın uğraştın :)
Demedim mi esimin bi saati 2 3saat diyeResmini çekseydin..
Ohh afiyet olsun![]()
Yeni yarisma mi acildi kiNe güzel duruyor eline sağlık, yarışmaya katılsaydın madem yaptın uğraştın :)
Boş ver o olunca burda takılamıyorsunDemedim mi esimin bi saati 2 3saat diyesimdi bitmis toplanti bi yere ugrayip ole gelcekmis
![]()
Bundan sonra açılacak işte, kurabiyelerYeni yarisma mi acildi ki![]()
Drlar kaf dinlemiyor canim veriyor ama bi hastalik olmamasi icin adini hatirlayamdim bende pek hap kullanmadim taze fasulye semizotu yedim hepOrası öyle tabi Allah sağlıklı huzurlu yaşam nasip etsin :))
Bu dönemin çocukları böyle ya, folik asit bebeleri çok hareketli ben yemiycem ondan![]()
Gozumden kacmis bu basit ya daha orjinal bisi yaparim ona katilabilirsemBundan sonra açılacak işte, kurabiyeler
Hergün bizimlesin nasıl görmedin![]()
Allah nasip ederse bende kullanmam, her dönem yeni birşey çıkarıyorlar, piyasasını kuruyorlar, her konuda gözüm kapalı güvenmiyorum doktorlara malasefDrlar kaf dinlemiyor canim veriyor ama bi hastalik olmamasi icin adini hatirlayamdim bende pek hap kullanmadim taze fasulye semizotu yedim hep
Canım hangi birini yemeyeceksin. Keşke folik asitle bitse olay.Orası öyle tabi Allah sağlıklı huzurlu yaşam nasip etsin :))
Bu dönemin çocukları böyle ya, folik asit bebeleri çok hareketli ben yemiycem ondan![]()
Yavaş atar yap, sorduk merak ettik, inşallah sorun yoktur dedik. Nerelerdeydin?2 saat ortalarda görünmeyen herkesi merak edip soruyorsunuz, bir beni kimse hatırlayıp sormuyor kaç gündür yokum![]()
Eşimin Memlekete mi gitsem çocuk büyüyene kadar, herşeyi kendileri yetiştiriyorlarCanım hangi birini yemeyeceksin. Keşke folik asitle bitse olay.
Herşey katkı maddeli, hiçbirşey dogal değil.
Paketli ürün vermemeye çalışıyorum mümkün oldukça ama yetmiyor.
Normalde gizli değil ama göremiyoruz, resimli ankette görülmüyor sanırım, uygulama yeni ya geliştirilmemiş henüz. Yani göremiycez :))Pc den de baktım ama ben oylayan üyeleri göremiyorum, gizli mi?
Dün sorduk hatta çocuklar mı hasta dedik2 saat ortalarda görünmeyen herkesi merak edip soruyorsunuz, bir beni kimse hatırlayıp sormuyor kaç gündür yokum![]()
Canım bu uygulama yeni yapılıyor ve sistemde o uygulama yokmuş Yapmaya çalışacaklar olmazsa böyle kalacak sorun olur mu?Böyle daha kolay olduPc den de baktım ama ben oylayan üyeleri göremiyorum, gizli mi?
Yavaş atar yap, sorduk merak ettik, inşallah sorun yoktur dedik. Nerelerdeydin?
Hayırdır
Geçmişe göz attım ama kaçmış demek ki gözümden, sağolun
Keyifsizdim biraz, stres mideme ağrı yaptı: (