Abla kim alır onun pis çoraplarınıTolişinnnnnn çeyizleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla kim alır onun pis çoraplarınıTolişinnnnnn çeyizleri![]()
yarın yapabilirsem kolay bir içli köfte tarifi gördüm bir yerde onu deneyecem ilk defaO kategoride güzel olur ben isterim ama sırası gelmedi galiba![]()
Nasıl kolay merak ettimyarın yapabilirsem kolay bir içli köfte tarifi gördüm bir yerde onu deneyecem ilk defa![]()
Aboowww kizzz acil diyet aciiillll
siz bittiniz sizzzzz ben tek basıma hepınıze yeterımgorursunuz sız![]()
ay tarifin adı tepside kolay içli köfte, parmakla açılmıyormuş direk tepsiye yayıp içine kıymasını döküp üstüne bir daha harcından koyuluyormuşNasıl kolay merak ettim![]()
Evet fırında pişiyor.ay tarifin adı tepside kolay içli köfte, parmakla açılmıyormuş direk tepsiye yayıp içine kıymasını döküp üstüne bir daha harcından koyuluyormuş![]()
az kaldı ya dur bi annemlere gideyimde( evlendiğimden beri gidemedim hiç) iyice tıkınayım her istediğimi mantı, işkembe dolması, su böreğine aş eriyorum resmen sonra zayıflayacamAboowww kizzz acil diyet aciiillllbiraz daha alırsan pilates topu olursun haa
![]()
ağzım sulandı resmenEvet fırında pişiyor.Güzel olur
![]()
Hadi bakalımaz kaldı ya dur bi annemlere gidiyeyimde( evlendiğimden beri gidemedim hiç) iyice tıkınayım her istediğimi mantı, işkembe dolması, su böreğine aş eriyorum resmen sonra zayıflayacam![]()
Hadi bakalımne zaman gidiyorsun canim
Ben yaptım onu öyle çok beğenmedimay tarifin adı tepside kolay içli köfte, parmakla açılmıyormuş direk tepsiye yayıp içine kıymasını döküp üstüne bir daha harcından koyuluyormuş![]()
hadi yaBen yaptım onu öyle çok beğenmedim
Aa çok az kalmışocak ortasında inşAllah eşimin sınavlarıda bitecek rahat olacağım :)
ivet ben dedimBirisi içli köfte mi dedi dedi dedi dedi![]()