- 13 Ekim 2014
- 98
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi Doritos ukr
-
Teşekkürler çok sağolunellerinize sağlık acılı acılı süper olur, biz de çok sık yaparız kışın vazgeçilmezimizdir, bol şana diliyorum
Ellerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Teşekkürler gerçekten çok kolay bir çorba her zaman hamurlu yapmıyorum sadece hamursuz çorbasını yaptığımda çokdur sizde öncelikle hamursuz için deneyin sonrasında hamurlusu keyif olacaktırEline sağlık, hep duyarım bu çorbayı ama hiç yapmadım, kolay gibi sanki yapabilir miyim mi ki
Başarılar diliyorum canım
Bu çorbayı çok duydum ama yapmak hiç nasip olmadı.Hamurlu kısmı hep ilgincime gider.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
la alıp çorbaya batırıp gukkk diye yutmak lazımNe kadar zor bir corba yapmışsınız brova yani iyi sabır.
Bir de tadı nasıl ? ,çok merak etti dogrusu , peki o baklava dilimli hamurları corbanın icine mi koydunuz? , ilgimi cekti dogrusu , tavuguda hic sevmem ama corba guzel gibi :)
Ellrinize emeginize saglık.
Bol sanslar..
la alıp çorbaya batırıp gukkk diye yutmak lazım
Merhaba çok lezzetli bir çorbadır imkanınız olsa lütfen deneyin bu lezzeti :) bu hamurlardan kaşıkla alıp çorbaya batırıp gukk diye yutuyoruz yemesi keyifli bir hal alıyo hamurlar sayesinde :)
Off ya kaşıkla yazdım orda la diye çıkmış kusura bakmyntabletin azizliği vallala alıp çorbaya batırıp gukkk diye yutmak lazım
Merhaba çok lezzetli bir çorbadır imkanınız olsa lütfen deneyin bu lezzeti :) bu hamurlardan kaşıkla alıp çorbaya batırıp gukk diye yutuyoruz yemesi keyifli bir hal alıyo hamurlar sayesinde :)
Selam Gazel nasılsın nerelerdesin canım?adram selam :) epeydir görüşemiyoruz burda bulacağıma emindim seni :)
aşk olsun arabaşı denilince gazel dostun nasıl gelmedi aklına bakıyım
bu arabaşı çorbası hüsranımı ne çabuk unuttun kuzum.. hani benim arabaşı çorbam ile senin pidelerin meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?