Çorbalar KIŞ ÇORBASI ARABAŞI ( HAMURLU )

birde bizim oralarda ne tavukla ne de hindiyle yapılmaz. kaz etiyle, suyuyla yapılır :)

Ellerinize sağlık kış çorbalarında olması gereken bir tarif
yarışmada başarılar dilerim

Hamuruyla yediğimde yadırgadığım çorbadır kendileri. Tek başına tercihimdir, lezzetlidir.
Ellerinize sağlık çok. :)

Selam Gazel nasılsın nerelerdesin canım?Evet ya nasıl unuturum.Kaldırmak zorunda kalmıştık tarifleri.Ondan beri de tek tarif.

aynen adracım yaa resmen senle ben jübile yapmışız :) yarışmaların kaderini değiştirdik
bu arada iyiyim canım çok şükür sende nevar ne yok...epeydir bilgisayarım bozuktu ondan giremiyordum...
artık sizinleyim inşallah...

Benim ilk aklıma sen geldin

Hep duydum, hiç içmedim. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum.

Eline sağlık, hep duyarım bu çorbayı ama hiç yapmadım, kolay gibi sanki yapabilir miyim mi ki
Başarılar diliyorum canım

Elinize sağlık, farklı bir tarif.. Denemek lazım :))
Yarışmada başarılar

Bu çorbayı çok duydum ama yapmak hiç nasip olmadı.Hamurlu kısmı hep ilgincime gider. Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Hep duydum, hiç içmedim. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum.

KESİNLİKLE TATMANIZ GEREKEN BİR TARİF :)

Yozgat'ta öğretmenim, geçen sene bir yedim daha da yemem sanırım. Buralılar hüp hüp koca hamurları tek seferde mideye indirdiler. Ben ki çorba tiryakisi biriyim beğenemedim.

Elinize sağlık tam kıvamında olmuş,

ben bunun hamursuzunu çok yapıyorum eşim yozgatlı görümcemden öğrenmiştim tarifini,yarışmada başarılar.

elinize sağlık tam bir kış hatta karlı zamanların çorbasıdır bende bu çorbayla katılmayı düşünmüştüm ama fotoğraflamak zoruma gittiğinden katılmamıştım

elınıze saglıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…