• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Düğünü için mekanlar???

ladyhag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
6
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;

Şubat-Mart 2011 arasında evleniyoruz fakat henüz bir mekan bulabilmiş değiliz.Nişanlımla beraber kış bahçesi tarzı bir yer olsun istiyoruz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim bildiğiniz güzel kış bahçeleri var mı?
Telefonla birkaç yeri aradık fakat fiyatlar çok pahalı.
Cadde rakkas 65 tl dedi müzik kamera&fotoğraf hariç
Küçükyalı Nanna 70 tl dedi canlı müzik ve süsleme dahil fotoğraf kamera&fotoğraf hariç
Yıldız parkında ki "Dahill" 99 tl dedi burda da kamera&fotoğraf hariç
Faruk Ilgaz 140 tl den başlıyor.

Bu fiyatlar biraz yüksek değil mi sizce kış için acaba gidip görüşülünce daha düşerler mi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum:85:

bana fiyatlarr yüksek gibi geldi.. gidip görüşmekte kesin yarar var fiyat indirimi yapabiliyorlar pazarlıkla. Ayıracağın bütçeyi bilmiorum ama kış bahçesi dışında otellerre bakabilirsin ya da daha düşük için öğretmenevi,polisevi ,orduevi gibi bişeyde olabilir..

canim nerde aradigini belirtmemissin ama saydiklarin hep asya yakasinda
avrupa yakasini düsünürsen BEYOGLU ÖGRETMENEVINI tavsiye ederim sana kis bahceleri gercekten mükemmel biyer ben cok begendim ögretmen bir tanidigin varsa indirimdende faydalanabilirsin
dügün icin görevli olan ZALIF Bey gercekten cok yardimci oluyor ve iyi birisi hatta ben ona bayildim ilgisinden dolayi diyebilirim :)))) fiyatlara gelince menüye göre degisiyor en uygunu 20 TL 45-50 tlye kadar cikiyor en fazla yani senin saydiklarinin yaninda hicbisey degil :)))
umarim yardimci olabilmisimdir kolay gelsin sana öptüm

Back
X