kis gelmeden gelsin bebegim

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
selam ben yeniden anne olmak icin kollari sivayanlardanim ikiz annesiyim onlara kavusabilmek icin cok sikinti cektik cok ugrastik ama acilarimiza degdi ben klomen ve progestoronla hamile kalmistim 9 yil once simdi kizlarim 8 yasindalar teyzeleri belki bir sansim daha olurda hamile kalirim diye deneyecegim ama rabbim verirse umarim sizlerde kistan önce derseniz buradan yasadiklarimizi paylasiriz

ben hala d.k. hapi kullaniyorum gerci bu sadece adet duzeni icin benim yumurtalarim gelismiyordu yazmayi unutmusum hanimlar

Allah bağışlasın yavrularını.progesteronla hamile kaldım demişsin.düşük çıktı da onun için mi kullandın.ben de progesteron tedavisi görüyorumda

Allah bağışlasın yavrularını.progesteronla hamile kaldım demişsin.düşük çıktı da onun için mi kullandın.ben de progesteron tedavisi görüyorumda

evet canim düsüktü ama simdi bilmiyorum bayram sonrasini bekliyorum dr. a gitmek icin umarim sende en kisa zamanda kavusursun

bugun adet olma belirtilerim basladi bakali yarin dr. gitmeyi dusunuyorum herkezin gönlüne göre versin rabbim ne deyim

kis gelmeden gldigin veya geldiginiz icin tesekkürler bebislerim.allah izin verirse saglikla sizi baharda kucaklayip öpüp özlem giderecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…