Kış hamileleri fikir verin lütfen :)

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Kızlar 7 buçuk aylık hamileyim mont falan olmuyo üzerime yani kaban mont falan almak istemiyorum bi daha giyemem diye ama panco alırsam daha sonra da giyebilirm diye düşünüyorum ama yaşadığımız yer küçük bugün bütün mağazaları alt üst ettim bulamadım ne yapsam sizce? siz neler yaptınız?

Kızlar 7 buçuk aylık hamileyim mont falan olmuyo üzerime yani kaban mont falan almak istemiyorum bi daha giyemem diye ama panco alırsam daha sonra da giyebilirm diye düşünüyorum ama yaşadığımız yer küçük bugün bütün mağazaları alt üst ettim bulamadım ne yapsam sizce? siz neler yaptınız?

bizim buralar da normalde çok soğuk olur ama benim aşırı kilolardan mıdır nedir daha hiç üşümedim. yoksa benim de kabanlar fln olmuyor. yeniden kaban alsam boşa almış gibi hissederim kendimi. ben de panço bakarım diyorum eğer üşürsem

Geçen yılki kabanım şimdilik oluyor belden pileli bir modeldi, zaten çok fazla çıkmıyorum almam gerekmicek sanırım 29 haftalık hamileyim bu arada

Panco en mantıklısı da nereden alcam hiç bilmiyorum Birde benim okul uzadı sınavlara felan gidip gelmek zorunda kalıyorum çok üsüyorum dışarıda bugün içime işlemiş resmen soğuk dondum resmen önceki montum 5-6 yıllık mont bu sene yeni alırım diyordum ama hamile kalmak hiç planlanlarda yoktu şimdi alsam giyemicem daha sonra :( ve bunun daha sonrası da var yani daha 30 haftalığım :)

Ben internetten kaşe panço aldım 25 tl. Kumaşın kalitesi çok iyi daha çok soğuk bi havada giymedim ama eminim oldukça sıcak tutar. Kullanımı da rahat oluyor tavsiye ederim.

panço almanı tavsiye ederim.Benim de montlarımın önü kapanmıyor ama alta montu giyip üstüne pançoyu geçirirsen göbeğini de kapatmış olursun.ben öyle yapıyorum sıcacık tutuyor :):49:

benim bi montum oluyo neyseki. ama o da olmazsa montumun önünü kapatacak kalın şallarım var. omuzlarımdan atıp, karnımı da kapatırım. panço da düşündüm. tam bize göreler aslında. bulunduğun yerde yoksa, internet alışveriş sitelerinde olur mutlaka. takip edip sipariş verirsin.

Ben annemin paltolarından giyiyorum. Normal bedeninizden bir iki beden büyük paltolar oldukça güzel duruyor. Bir yakınınızda varsa ödünç alabilirsiniz.

Ben panço aldım hepsiburadadan. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Kargo dahil 52 tl ye aldım.

Back
X