Kış Masalı (ATV)

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Atv'de gösterilecek olan dizinin adı Masal...

Masal adlı dizinin yapımcılığını Mustafa Oğuz üstelenirken Yönetmenliğini Gül Oğuz yapmaktadır..

Dizinin Senaryosu ise Mahinur Egun tarafından kaleme alınacaktır.

Dizi Ağustos ayında Bursa'da başlayacaktır...

Oyuncular Cemal Hünal (Asi dizisinin Kerim'i) ve Duygu Yetis (Annem dizisinin Gonca'sı) olcakmıs.

Dizinin adı Kış Masalı olarak kesinlesmistir.

Son düzenleme:
Atvye ne kadar çok dizi yapılmış..
Yaz dizilerininde çoğu atvden, umarım tutar bakıcaz..

Vallahi bende her gecen gün yeni bi dizi gördükce sasırıyorum bunca diziyi hangi günlere sıkıstıracak ki ATV? Zaten yarısından cogunu kaldırır yayından az raitingden dolayım, kanalın herzaman uyguladıgı taktik klava:

bence o gonca çok kaba bir kız yerine daha narin biri olsa daha güzel olur asideki asinin kızkardeşini oynayan kız olsa daha güzel olurdu ordada evlenen kızkardeşinin adını hatırlıyamadım o aynasa daha ilgi çekerdi güzel kız sonuçta adı masal masal gibi güzel bir kız oynasın

cemal hünal da yakışıklı değil ki..tam bulmuşlar birbirlerini bence :)

Kız kardeşi kimki???

Toroslar’da doğan bir aşk
Masal
Yapım: Most Production.
Yapımcı: Gül Oğuz.
Senaryo: Gül Oğuz, Mahinur Ergun.
Yönetmen: Gül Oğuz.
Oyuncular: Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik, Birce Akalın, Suzan Aksoy, Menderes Samancılar, Zeyno Üstünışık.
Konusu: Öykü, Torosların eteğinde 17 yaşındaki güzeller güzeli Esmer’in her zamanki gibi günlük işlerini bitirip dağ eteklerine şifalı bitkiler toplamaya gitmesi ile başlar. Esmer, yılanın soktuğu Ali Murat’ın hayatını kurtarır ve aralarında bir aşk başlar. Esmer, hamile kaldığını öğrendiğinde bir gerçek daha ortaya çıkar. Ali Murat evlidir ve eşi de hamiledir.

bu dizinin adı kış masalı değil miydi:?

Ben konuyu bi kac hafta önce actıgım icin Masal yazdım arkadaslar o zamanlar Masal diye biliniyordu ama Kanarya arkadasımız sagolsun haber verdi ben bilmiyordum hemen degistiriyorum baslıgı. a.s.

Ben konuyu bi kac hafta önce actıgım icin Masal yazdım arkadaslar o zamanlar Masal diye biliniyordu ama Kanarya arkadasımız sagolsun haber verdi ben bilmiyordum hemen degistiriyorum baslıgı. a.s.
rica ederim canim.bende kanallari karistirmisim zaten.kaydirigubbakcemile3

fragmanda kötü durmuyo evet diziye yakışmış daha doğrusu partnerler yakışmış..çünkü ne duygu yetiş ne de cemal hünal beğendiğim oyuncular değil...ne bileyim bana itici geliyolar...

duygu yetişten beklenmiyecek bir performans gördüm ben bugün...gerçekten çok iyiydi...diziye gelince ilk bölüm güzeldi...kesilmedi,aktı...baya geniş bir yelpazade geçiyo dizi...ve oyuncuların nerdeyse hepsi tanınmış simalar..bakalım ilerleyen bölümlerde nelerle karşılaşcaz..yanlız çok merak ettiğim bişey masal anlatır gibi seslendiren adam kimmmm???? ses kulağımda ama adını çıkaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…