ATV için bu logoyu yapmayı uygun buldum üzülerek...
Bir sezonda 7 dizi yayından kaldırdılar bende artık gerçeği yansıtan bi logoya ihtiyaçları olduğunu düşündüm.
Kış Masalı Fanları olarak biz, defalarca ATV yi aradık.
Tepki telefonları yağdırdık ancak ne yazık ki; bu tepki telefonları bilgi amaçlı yapılan bir aramaymışcasına, ''Dizi bitti'' diye yanıtlandı. Belki üstlerine iletilmedi bile. ıletildi de bu kadar ilgisiz kaldılarsa bunca telefona, o zaman durum daha vahim demektir.
TV'ler izleyiciler izlediği sürece var.
Ama izleyicilerin TV için değeri yok bu sezon anladığım kadarıyla...
ızleyiciyi hiçe sayarak final bile çekilmeden bitirilmesi tepkilerin kaile alınmaması bunu doğruluyor ne yazık ki...
Reyting mi sebep oldu Kış Masalı'nın kaldırılmasına?
Anadolu'da hangi evde var reyting cihazı? Benim evimde yok mesela?
2 bin küsür evde var bu reyting cihazı Türkiye'de ve ne kadar güvenilir olduğu da belli değil...
Birilerinin zevkini izliyoruz biz. O da birilerinin gerçekten zevki bu mu o da belli değil...
Haberlerde görüyoruz ev eşyası verenleri.. Neler neler.. doğruluğu tartışılır reyting sonuçlarının.
Peki neye göre kaldırıldı bu dizi?
11 hafta yayınlanan bi dizinin elbette ki oturmuş bir izleyici kitlesi vardı.
Birazcık saygı gösterilip en azından bir sezon yayınlanmasını beklerdim en kötü ihtimalle final bölümü çekilebilirdi. 11. bölüm sonunda bitirilmesi yerine...
Sonuç olarak
KIŞ MASALININ KALKMASINA SEBEP KıM? KONUSU ARTIK BıR ŞEHıR EFSANESı...
ATV diyor Most'u arayın, MOST diyor ATV'yi...
Gül hanım şehir dışındaymış telefonu yok internet zaten çekmiyor
Oyuncular derseniz amansız bir tatile çıkmış görebilene aşk olsun
Set ekibi kafasını kuma gömmüş bizi duymaz nasıl bi prodüksiyon ki bu hala sessiz kalabiliyor böyle... Nasıl bir TV ki izleyiciyi duymuyor...
Bir ATV klasiği...