Kış Masalı (ATV)

ATV yi bugün proteste ediyorum
Izlemeyecegim atvyi bu aksam... iyice düssün reytingleri....

Hata ATV de Kis Masalini, Kurtlar Vadisi, ASki Memnu ve Bir Bulut olsamla ayni güne koydu...
En basta ne güzel Sali günleri oynuyordu, napti Nefesi koydular... Nefes noldu yandi bitti kül oldu...
Degistirmeseydi gününü belki reyting kaybetmeyecekti bile....

bitmesinnnnnnnnnnnnnn esmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

of of bugece kış masalı gecesiydi.atv yi izlemedim..

dün atvyi tekrar ardım.yapımcı şirketle anlaşamadıklarını söylediler.buyüzden dizi kaldırılımış.fakat talep üzerine herşey değişebilirmiş.arayalım kızlar.
bugün mostada meil attım atveyle anlaşamdıysanız başka kanallarla anlaşın biz dizimiz tekrar görmek istiyorum dedim.
artık hayırlısı diyorum..kızlar bırakmayalım arayalım bıkmadan yılmadan..

oh be yaşa sen sıla bende hiç izleyen yokmu diyodum bu diziyi valla şimdi ben konu açıcaktım inan senin yazını gördüm bu kadar olur ben fan sitesine girdim ve mail attım bakalım inşallah devam ederler niye kaldırıyolar anlamadım zaten final gibi bi bölüm de değildi bence atv bunu hep yapıyo her dizisi yarım hayret bişey ya abuk sabuk dizileri kaldırsınlar ne güzeldi evet peşini bırakmayalım kızlar nolurr

ah canım izlemezmiyiz hiç.inan çok üzüldüm kaldırıldı diye geçen haftadan buyana herkeri arayıp meil atıyorum telefon açıyorum dizi başlasın diye..bırakmayalım arkadaşım ..

bence reytingi tutmadigi icin bitirdiler, diger anlasamama olayi bahanedir...

degisik bi diziydi, yazdan bu yana severek izlemistim..

yaaa çok güzel bi diziydi.
ilk defa bi diziyi böyle takip etmiştim.
kıytırık saçma sapan diziler bitmez böyle güzelim dizileri bitirirler.

diziyi ilk bölümünden bu yana severek takip ediyordum bu kadar güzel bir dizi kaldırılmamalı
atv ye bu sene bişeylar oldu ne kadar dizi yayınladıysa en iyilerini kaldırdı en kötülerinide haftada bir kaç kez yayınlıyor kötükedihüso
inşallah bir şekilde diziyi devam ettirirler:Saruboceq:

atv Yalancisin Sen´i nasil bitirdiyse Kis Masalinida ayni o sekilde bitirdi...
Bravo yani....

Ben artik hic ummuyorum tekrar devam edecegine.....

Arkadaşlar dizinin sonu geldi zaten .Erbeyli öldü , esmer kocasıyl a mutlu oldu .Herşey açığa çıktı , geriye bir şey kalmadı .Sadece Erbeylinin karısı öldü mü kaldı mı belli değil .

Bakin ne buldum....

ATV için bu logoyu yapmayı uygun buldum üzülerek...
Bir sezonda 7 dizi yayından kaldırdılar bende artık gerçeği yansıtan bi logoya ihtiyaçları olduğunu düşündüm.
Kış Masalı Fanları olarak biz, defalarca ATV yi aradık.
Tepki telefonları yağdırdık ancak ne yazık ki; bu tepki telefonları bilgi amaçlı yapılan bir aramaymışcasına, ''Dizi bitti'' diye yanıtlandı. Belki üstlerine iletilmedi bile. ıletildi de bu kadar ilgisiz kaldılarsa bunca telefona, o zaman durum daha vahim demektir.
TV'ler izleyiciler izlediği sürece var.
Ama izleyicilerin TV için değeri yok bu sezon anladığım kadarıyla...
ızleyiciyi hiçe sayarak final bile çekilmeden bitirilmesi tepkilerin kaile alınmaması bunu doğruluyor ne yazık ki...
Reyting mi sebep oldu Kış Masalı'nın kaldırılmasına?
Anadolu'da hangi evde var reyting cihazı? Benim evimde yok mesela?
2 bin küsür evde var bu reyting cihazı Türkiye'de ve ne kadar güvenilir olduğu da belli değil...
Birilerinin zevkini izliyoruz biz. O da birilerinin gerçekten zevki bu mu o da belli değil...
Haberlerde görüyoruz ev eşyası verenleri.. Neler neler.. doğruluğu tartışılır reyting sonuçlarının.
Peki neye göre kaldırıldı bu dizi?
11 hafta yayınlanan bi dizinin elbette ki oturmuş bir izleyici kitlesi vardı.
Birazcık saygı gösterilip en azından bir sezon yayınlanmasını beklerdim en kötü ihtimalle final bölümü çekilebilirdi. 11. bölüm sonunda bitirilmesi yerine...

Sonuç olarak

KIŞ MASALININ KALKMASINA SEBEP KıM? KONUSU ARTIK BıR ŞEHıR EFSANESı...
ATV diyor Most'u arayın, MOST diyor ATV'yi...
Gül hanım şehir dışındaymış telefonu yok internet zaten çekmiyor
Oyuncular derseniz amansız bir tatile çıkmış görebilene aşk olsun
Set ekibi kafasını kuma gömmüş bizi duymaz nasıl bi prodüksiyon ki bu hala sessiz kalabiliyor böyle... Nasıl bir TV ki izleyiciyi duymuyor...

Bir ATV klasiği...

alintidir

Öldüğü bile belli olmadı ki dıtt dıtt bi ses geldi bölüm sonu dendi :S gelde anla anlayabilirsen :S

Aynı yazıyı biraz önce ben okudum :D
Hatta sanırsam aynı sitede bir de star da yayınlanmasını istiyorsanız destekleyin yazısı vardı

Back
X