Kış sogugunda baska evde kalmak:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Birde kucuk cocugu olanlar beni iyi anlar...kizlar ben mecbur kalmadikca baba evinde kalmiyorum.cunku ayni mahalledeyiz 3 yada 4 sokak mesafw var...bazen annem abimin yanina gider sehir disina ozamamda babam evde yalniz kalir kucgck kardesim okuldan gelir evde yemek olmaz gibi seyler yasamasinlar diye annem gidince biz dogru babamin yanina geliriz..ama kisin ben kalmak istemiyorum yemeklerini yapip eve geri doneyim istiyorum ama babamda cok duygusal beni ve esimi cok sever anem yokken yalniz kalmak istemiyor anliyorum bizede gepmiyir..annem gidince benim duzenim bozuluyo biesuru camasirlar cocuga ait ne varsa toplanip babamlara gidiyoruz evleri de soguk gitswm aliniyilar...benim kizdigim noktada annem sehir disina cikicagi zaman beni arar yarin git babanin yaninda kal der..babamda esimi arar evi ocagi kitleyin gelin burda yeyin icin kalin der..bizde vicdan yapip gidiiyoruz ama cocuk sıkıliyor falan 1 gun olsa tamam idare edilir de bu sefer 10 gunlune gitti annem ve ben 10 gun burda cocukla nasil ugrascam bilmiyorum benim cocugum biraz fazla konuskan bagrarak konsuur gec yatar falan bunlar sorun pliyor kardesim okula gidiyor uyumasi lazim erkenden esimde ders caljsiyor evde yataginda rahat rahat calisuyor buraya geldik mutfakta calismak zorunda giren cilan oluyor konsantre olamiyor..kardesim o mutfakta diye rahat haraket edemiyor mutfa pek girmek istemiyor cocuk da hakli ses olur diye falan..ya bizim gelmemiz aslinda daha sikinti ama bunu aannemle babam anlamiyor daha bu 10 gunluk surec nasil geccek diye dusunurken babam buaksam 1 ay sora annen suraya gitcrk bi 10 gun daha kalirsiniz dedi suratim dustu ben napicam kizlar ciddi moralim bozuk hem vicdan hem kendi sartlarimiz arasinda kaldim cok uzgunum suan

Annen neden emri vaki yapiyor? Kaldiki sana niye bu kdr ihtiyac duyuyor baban? Yemegini yap yolla ya da gotur.. camasirlari bile ben olsam yikarim orda ya da eve getirir yikarim utuler yollarim.. neden kucuk cocukla sefil olasinki? Bu erkekleri bole bole simartiyoruz iste

Cocuklu degilim, annemin evide soguk degil. Bizi rahat ettirirler annem bir ise elimi surdurmez ama bikac gun kalsak yinede evime dönünce rahatliyorum. 21 sene yaşadigim ev yabanci gibi oldu zor uyuyorum. Cok ilginç. Insan kendi duzenini daha cabuk benimsiyor ve istiyor.
Siz bide bu şartlar altindasiniz ne kadar zorlandiginizi tahmin edebiliyorum. Bence bu konuyu konusun. Ayni mahallede olup, coluk cocuk orada yatili kalmanizin manasi yok. Yine yemeklerini yapip goturebilirsiniz.

İllaki zor tarafları vardır ama sizin her zorlugunuzda bunca yıl size bakmış bi babaya 10 gün cok değil inanın.
Iste o dusunce beni istemsizce annem gidince buraya kalmaya surukluyor 1 gece bile yalniz kalmasina dayanamiyorum cok.aciyorum babama ..yaz ayi olsa inan hic sorun yok sadece kiş yuzunden ama su yorumunuzla biraz iyi oldum cocuk da uyudu kafami toparlamaya basladim

mesafe ili üc mahalle diyorsun yani burnunun dibi. ya baban kardesin size gelsin yada sen günde bi kac saat oraya git. islerini halletikden sonra evine gel. hem cok güzel bahanen var iste ev soguk cocuk hasta oluyor.

Iste o dusunce beni istemsizce annem gidince buraya kalmaya surukluyor 1 gece bile yalniz kalmasina dayanamiyorum cok.aciyorum babama ..yaz ayi olsa inan hic sorun yok sadece kiş yuzunden ama su yorumunuzla biraz iyi oldum cocuk da uyudu kafami toparlamaya basladim
Allah sizede güç versin onların eksikliklerini de yaşatmasın aynı ildeyken de değerini bilin ben gurbetteyim ve ayrı kalmak çok zor Allah yeterki huzurunuzu eksik etmesin mutlu kalın :)

Anneniz niye boyle diyar diyar dolasio anlamadim
Ya canim.benim abim calisiyi yengemin annesigil onlarda kaliyo cocuklara bakmak icin bazen isleri cokiyo memlwkette abimin kaynansi falan giduyolar baska bakcak kimse de yok kres falan da yok koyde gorev yapiyolar zaten mevbur annem gidiyor sehir disinda kiz kardesi var senede 1 2 kere 1 haftalina onlari ziyarete gidiyor ablasiyla falaj oyle

Ben babama aşırı düşkün olduğum için konu garip geldi. 10 gün ne ki? Duygusal sizi yaninda istiyor,bu kadar mizmizlanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

mesafe ili üc mahalle diyorsun yani burnunun dibi. ya baban kardesin size gelsin yada sen günde bi kac saat oraya git. islerini halletikden sonra evine gel. hem cok güzel bahanen var iste ev soguk cocuk hasta oluyor.
Bende bunu istiyorum ama icraata geciremiyorum babam alinir diye bide sinirli bana ters bise der kahrolurum napicam sasirdim..ev soguk deyince sende sorun var cok usuyon zaten sen ev gayet sicak diyolar ozellikle annem zaten menapozlu yaniyo kendi bizimde ole oldumuzu saniyor 3 yasinda cocukla senin ısın bir mi olur babami da ayni dusunceye alistirmis ev sicak deyip duruyo o da suan petek yanmiyor cocugum.yer yatahinda ama evimizde sabaha kadar yanar hic sonmez sirf onun icin:(

Gelmiyor babam ya ariyorum.hemen annem.gidince yok.gidip uyucam.diyor sanki trip atar gibi

Ee ac kalinca gelir sen merak etme.
Annem amelyat oldu ben kendi evime getirdim sizin gibi yakiniz ama burda benim duzenim var abim babam hergun gelip yemeklerini yediler gece evlerine yatmaya gittiler .

Ben amel. oldugumda ilkinde annemde kaldim 2. annem geldi gitti cunku hergun pansumanim vardi ordan zor oluyodu

Annemde gider annesine kardesine baska sehirdeler 2-3 gunluk yemeklerini yapar 4. gun abim babam bana gelir yer giderler utulerini annem kalacagi gun kadar yapar asar ama yazsa yetmez diye gelirken getirin derim yikar utuler veririm

Babam hep sen gel dedi benim gitmem sacma yemegi mutfagi herkes alistigini istiyo mecbur geliyo yani :)

Tribe takilma karni acikan erkek burnunu yerden alir

Back
X