Kış sogugunda baska evde kalmak:(

Diyolar ama ne gerek var ayni sehirde kalmaya :)
Gece kimsenin kimseye faydasi yok ki

Birde ben olmasam neyapacaklar kendin icinde dusun ? Ben kuzu eti ve balik pisiremem cok uzuluyorum gorunce cani isteyince babam alir yapar . Sorsan tencere cesidini bilmez ama
Yeni yemekler urettigide vardir biraz pis calisir ama olsun

Cocugun var yazik ona hem hava hem ev soguk git gel hasta olur tribe deger mi ?
Benim babam da tam tersi evde kimse yokken agzina bise surmez zaten asiri zayif istahsiz anca kalabalikta yer..bende o evde yalnizken evde ne pisirsem bogazimdan gecmiyor cagriyorum istahsiz oldugundan yok yatcam falan diye bahane uydurur ama biz yanindayken asiri mutlu

Esinin de ders calismasi lazimmis. İyi anlayisliymis valla, cogu erkek, yemeklerini yap evine don der. Zaten evleri soguksa bile bebek geldigi zaman kombiyi yukseltmeleri icap eder. Neden hicbir konuda fedakarliga yanasmiyorlar anlamadim. Sizin yerinizde olsam direkt yukseltirim kombinin derecesini. Ki torununu dusunup hasta olmamasi icin yukseltmeleri gerekir hele ki kalmaniz icin psikolojik baski yaparken...

Dogalgaz cok geliyo diye kisik yakiyolar o da bi acip bi kapanniyo ev buz gibi oluyo kendilinden aciliyo kombi aka bence sacma
Ya sebebi buysa cocugunu asla goturme.. 10 gunu kucumseyenler kisa gorenler.. o zmn 10 gun dogal gaz yansin bi zahmet.. kaldiki senin cocugunla kalma fikri hala sacma geliyo bana..esinede yazik o zmn

Esinin de ders calismasi lazimmis. İyi anlayisliymis valla, cogu erkek, yemeklerini yap evine don der. Zaten evleri soguksa bile bebek geldigi zaman kombiyi yukseltmeleri icap eder. Neden hicbir konuda fedakarliga yanasmiyorlar anlamadim. Sizin yerinizde olsam direkt yukseltirim kombinin derecesini. Ki torununu dusunup hasta olmamasi icin yukseltmeleri gerekir hele ki kalmaniz icin psikolojik baski yaparken...
Ya babam aslanbole degildi biz gelince hemen acardi annem saolsun babami biraz bu hale getirdi yuksek geliyo yazik degolmi diye diye adama evin zaten sicak oldunu asilamis babamda ev sicak deyio durdukca bende yukseltmeye cekiniyorum usuyen kanindonuk olan ben oluyorum

Acikladim canim kac kere yazdim cocuklarin bakicilari acil isincikmis memlkeye gitmisler karinkoca caliisuo abimlerde annem gitti apar topar
Kaç kere mi yazdınız? Konunuzda hiç öyle birşey geçmiyor, başkasına yazdıysaniz, her yorumu tüm sayfaları tek tek okuyamayiz haliyle! Her neyse, kadincagizin sebebi gecerliymis, bebek ortada kalmış yazık. Şimdi defalarca yazdım diyeceksiniz ama, neden 10 gün gidip geliyor? O aralarda kim bakıyor ki bebeğe?

Yeri geliyor bebekliler eylul ayinda aciyor kombiyi soguk illerde, belki baskalari kasim ayinda acarken... Herkes bilir bunlari bana tuhaf geldi.

Ya sebebi buysa cocugunu asla goturme.. 10 gunu kucumseyenler kisa gorenler.. o zmn 10 gun dogal gaz yansin bi zahmet.. kaldiki senin cocugunla kalma fikri hala sacma geliyo bana..esinede yazik o zmn
Esime de yazik ama o saolsun hemej tamam gidelim diyor biraz evdeki masraftan kaciyor o da dogalgaz derdinde bi 10 gun yanmaz falan diyor adam yalniz dirmasin benik icin sikinti yok diyor ondan icim biraz daha rahat esim konusunda

Dogalgaz cok geliyo diye kisik yakiyolar o da bi acip bi kapanniyo ev buz gibi oluyo kendilinden aciliyo kombi aka bence sacma
Sen kombiyi niye artirmiyorsun ? Madem o evin kızisin,annen yokken sen çekip çeviriyorsun,kendi evini bırakıp geliyorsun , kombiyi de pekala açabilirsin .
Hatta fazla aç,bi dahakine belki sizi çagirmaz onlar sana gelir :)

Oyle de boyle de zalim oluyorum iyilik yapmaya geliyorum suclu oluyorum arada kaliyorim bende anlamadim
Asiri pasifsiniz çünkü. Yani allah korusun cocugunuz zaturre olsa zaturreye de gerek yok o daha minik soguk cigerlerine inse kim odeyecek vebalini? Hem kendinizden fedakarlik edip kaliyorsunuz hem de kombiyi bile acamiyorsunuz? Gercekten ailenize laf edemediginiz icin yegeniniz saglikli mutlu huzurlu olsun diye kendi cocugunuzun esinizin sagligindan mutlugugundan huzurundan feragat ediyorsunuz.

Bencede yoktur... babaniz kardesiniz ama koskoca adamlarin keyfini yapicam diye el kdr bebegi rezil etme bence. Ki diyorum ya bu erkekleri biz bu hake getiriyoruz. Yahu cay hizmetide beklemesinker bi zahmet.. hic bisey yapmiycak degilsin ya.. yemek camasir isini yap.. bi supurge tutabilirler herhlde

Buarada baban kac yasinda?
57 yasinda cok sukur gemc eli aya tuyuyor ben yinede ona yemek yaparim her ihtiyacini karsilarim ama bilmiyorum ya ben de biraz keyifcimiyim acaba diyorum 10 guncuk idare edeniyomusun diyorum tek sorun kiş olmasi cocuktan cok ben usuyorum bide

Ya babam aslanbole degildi biz gelince hemen acardi annem saolsun babami biraz bu hale getirdi yuksek geliyo yazik degolmi diye diye adama evin zaten sicak oldunu asilamis babamda ev sicak deyio durdukca bende yukseltmeye cekiniyorum usuyen kanindonuk olan ben oluyorum
oz anne babandan biraz fazla cekiniyosun ama sen. O ev senin de evin. Hem onlar icin duzenini bozuyorsun hem şu kadarcik seyi bile talep etmeye cesaretin yok. Niye bu sekilde acaba ailen cok mu baskici, seni hep sen sus sen karisma seklinde mi buyuttuler??? Aman lutfen sen kendi cocuguna ailenizde soz hakki tani, fikirlerini, istediklerini ve istemediklerini saygiyla karsila ki ilerde sana anne ben usuyorum ve kombiyi yukseltiyorum demeye bile korkmasin ;) kayinvalidemin evinde bile cekinmem yani nasil bir mesafe var aranizda ailenle cozemedim...

Valla aynen biz iki kisiyken sadece oturdugumuz odayi ve mutfagi yakardik.. ben sicakta yatmayi sevmem yatak odasi yanmazdi mesela.. evimde izolasyon yok.. suanda cocuklar var diye 23 dereceden asagi inmez nerdeyse... alt katta bos tabii isinmasi zor oluyor.. yukari katin 21 derecedi bizim evdeki 23 derecesi gibi..
Ama genede hasta oluyo benim poncikler : (

Kalkip ac valka gideceksen eger.. hem bu kdr aciyorsunuz hallerine onkar sizin cocugunuza acimazlarsa nerde bunda adalet? Insan kendi tas ustunde yatar ama yazik el kdr sabiye

Sen kombiyi niye artirmiyorsun ? Madem o evin kızisin,annen yokken sen çekip çeviriyorsun,kendi evini bırakıp geliyorsun , kombiyi de pekala açabilirsin .
Hatta fazla aç,bi dahakine belki sizi çagirmaz onlar sana gelir :)
Cekiniyorum ya ben cok minnetsizim bi acip bi kapaniyo hic yanmiyor dehil ama bence bana gore soguk ev cocu surekli kontrol ediyorum uyuyo suan eli yuzu sogukmu diye bakiyorum sicak simdilik sukur bilniuorum kafam cok tuhaf

57 yasinda cok sukur gemc eli aya tuyuyor ben yinede ona yemek yaparim her ihtiyacini karsilarim ama bilmiyorum ya ben de biraz keyifcimiyim acaba diyorum 10 guncuk idare edeniyomusun diyorum tek sorun kiş olmasi cocuktan cok ben usuyorum bide
Hayir keyifle ilgisi yok, cocugunun keyfiyle ilgisi var.. cocuk hastaysa anne hasta olur perisan olur. Cocuguma merhamet etmeyecek biri kusura bakmayacak

Back
X