Soğuk havalar maalesef benim bloga biraz ara vermeme neden oldu farkındaysanız:)) Soğuktan korunmak için lahana gibi giyinince haliyle paylaşacak pek bir enteresan kombin çıkmıyor ortaya:)) Aslında o halimi de görmek istermiydiniz bilemiyorum, çünkü “günün kombini” yerine “günün neşesi” başlığıyla sizi bayağı neşelendirebilirdim:))
Ama siz bana bu aralar biraz müsaade edin, gelin ben size gözüme takılan beğendiğim kış stili sahibi kadınlardan örnekler vereyim…
İlk fotoğrafın sahibi, instagram’ın fenomenlerinden stil danışmanı Hande Can Yüce’ye ait, yani nam-ı diğer “Gardrop Gurusu”… Instagram uygulaması olanlar mutlaka takibe alsın derim, inanılmaz bir tarzı var Hande’nin…
İkinci fotoğraftaki kombin benim favorim! Günün kombini olarak seçtim kendisini:)) Kombindeki tüm parçalar Zara’dan… Ama şu bordo deri pantalonu ne aradım ne aradım bilseniz… Ama maalesef yok satmış
( O yüzden şu an iç geçirerek bakmakla yetiniyorum kendisine:))
Alttaki fotoğrafta bayıldığım parça, elbette dövme gibi duran transparan dantel bluz…Bazen V yaka trikoların içine ne giysem diye kara kara düşünürüm ben… Tercihim ya gömlek olur, ya da tişört…. Ama işte böyle değişik parçalar görünce de, insan kendini tekrarlamaması gerektiğini anlıyor değil mi kızlar?:))
Sıradaki kombinin star parçası da bence deri ceket üzerine giyilen yarı kaban-yarı pelerin üst… Ba-yıl-dım! İçi tam ben zaten, yani tarz olarak, yoksa kızın vücudu olay, onu kastetmiyorum elbette:))
Son kombin aslında sıradan sayılabilecek bir kombin ama renkleri ve enerjisi çok hoşuma gitti… Bir de bende hemen hemen tüm parçalar var, en azından çok benzerleri var… O yüzden hemen ilham panoma koymak istedim:)) Yakın zamanda beni böyle bir kombinle görenler şaşırmasın diye söylüyorum şimdiden:))
Kaynak : fashionblog.com.tr