Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kısa Abiye mi Uzun Abiye mi?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Kızlar cumartesi günü arkadaşımın düğünü var.Ben hala elbisemi alamadım.Bir uzun bir de kısa arasında kaldım.Uzun çok güzel ve çok asil,peri kızı gibi gösteriyor giyince.Ama bir özelliği var ki çok rahatsız,yani ağır geliyor,yürürken paça kısmı ayağıma dolanıyor hep ve alta doğru kat kat bir görünümü olduğu için tülleri aşağı doğru gittikçe ağırlaşıyor ve yürümek,hareket etmek zorlaşıyor.Öyle olunca diz hizamda bir abiye giyeyim dedim.O da güzel.Bahsettiğim uzun elbise kadar asil ve ağırbaşlı bir elbise değil,peri kızı gibi bir elbise değil ama o da güzel sayılır.Diğeri kadar dikkat çekici ve hoş değil belki ama daha rahat.Yürümek,halay çekmek,oynamak falan kolay olur diye düşünüyorum.

Anlattıklarımın ışığında sizce hangisi?Bir de hayatımda hiç diz üstünde kısa abiye giymedim,diz üstündeki abiyeler sizce kötü mü duruyor?

benim uzun abiyelerim oldu hep, benim arkadaşımın da düğünü var da, yine uzun asil bir abiye giyeceğim ama benimki rahat. evde alıştırma yapsan biraz uzunu alınca, belki alışırdın... gerçi gelinin arkadaşı olunca kısa abiye de giyen çok oluyor, kısa da olur bence.

aslında asli85 anlattığım uzun abiye evde olan bir abiyem.Daha evvel ablamın düğünü için almıştım.Ve düğün boyunca pek rahat edememiştim,şimdi evde denedim yine o günki rahatsızlığı aklıma geldi birden soğudum.Bir de o gün benim için kötü bir gündü,ablam evlenip gidiyor bir yandan,bir yandan tatsız olaylar yaşandı falan psikolojikmen elbise kötü geliyor galiba gözüme:)

Şimdi arkadaşımın düğünü için ayrıca bir masraf yapmış olucam tabi o diz hizasındaki siyah abiyeyi alırsam..o da eksi bir tarafı.

Bencede uzun abiyeyi sadece göstermelik giymelisiniz yanı oynanmaz bile onla rahatca masrafada girmeyin elinizdeki abiyeyi kestirin o zaman kısaltın

fiyatını ve senin maddi durumunu bilemiyorum ama abiye alınca başka başka arkadaşlarının ya da akrabalarının düğünlerinde de giyersin sonuçta, öyle düşünme

Ben yerinde olsam kisa elbiseyi secerdim sonucta eglenmeye gidiceksin uzun hos ama rahat olmayan bir elbise giyinmezdim

bence kısa elbiseyi giyin. hem daha rahat etmiş olursunuz, hem de maazallah elbise bir de açık renkse çok güzel ve dikkat çekici olursanız gelinden rol çalar gibi, arkadaşınız sinir olabilir

ay yazmışsınız pudra rengi diye,görmedim. bence kesinlikle kısa olanı giyin :)

Son düzenleme:

hahahhahahaha:) çok tatlısın ya.pudra rengi ,yok yok o kadar da afilli bir elbise sayılmaz aslında.evet güzel ve alımlı ama dekolteli bir elbise olmadığı için gelinden rol çalma durumu olmaz sanırım.Dekolteli veya frapan giyinmediği müddetçe bir insangelinden daha çok dikkat çekmez diye düşünüyorum ama?

Hem o öyle bir şeyi sorun etmez sanırım.Çünkü ablamın düğününe kendisi benim bu elbisem kadar gösterişli bir elbiseyle gelmişti.

Son düzenleme:

peri kızı filan deyince öyle bir şey geldi aklıma :) o halde siz hangisiyle rahat edecekseniz onu giyin derim. sonuçta ablanızın düğünündeki kadar koşturmanız gerekmeyecek, yani uzun da giyseniz olur. ama benim tercihim bütçemi çok sarsmayacaksa kısa bir elbise almaktan yana olurdu.tabi yine de siz bilirsiniz.ayrıca bir arkadaş daha söylemiş,başka yerlerde de giyersiniz siyah küçük elbiseyi.sonuçta kullanışlı bir parça

Evet ben de kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Tamam bu elbise uzun,insanı peri kızı gibi gösteriyor.Nasıl desem cindirella elbisesi gibi.Ya ama bir şekilde içime sinmeyen bir tarafı var,anlamadığım bir "giyme" sinyali alıyorum.Belki ablamın düğününde hiç istediğim gibi görünmemiştim,saçım falan çok ofsayttı,ve o aralar utangaç olduğum için,biraz kambur yürüdüğüm için elbiseyi iyi taşıyamamıştım.Elbise ne kadar güzel olursa olsun negatif bir enerji alıyorum giydiğimde açıklayamadığım şekilde:)

Sanki diz hizasında olan o siyah elbiseyi giyince mutlu olacakmışım gibi,saçım falan kendini daha çok gösterecekmiş gibi geliyor.Bu arada siyah klasik bir elbise değil,o da abiye tarzı bir elbise.

Evdeki uzun pudra elbisemi giymeye karar verdim.Bir gün için para harcamaya gerek olmadığını düşündüm. Şimdi bunun altına nasıl bir ayakkabı giyilir işte o var şimdi de..Elbisem uzun,pudra rengi,uçuş uçuş bir elbise

kafalar bi karıştı tabi

bence ya yine pudra rengi,ya ten rengi ya da gümüş rengi ince bantları olan bir ayakkabı giy. çok kibar durur.

kafalar bi karıştı tabi

bence ya yine pudra rengi,ya ten rengi ya da gümüş rengi ince bantları olan bir ayakkabı giy. çok kibar durur.

Çok iyi zevkin var, düşününce pudra rengi elbisenin altına da tam da dediğin ayakkabılar olur.Ben de zaten gümüş ve pudra tonlarının güzel duracağını düşünüyordum ama emin olamıyordum.Elbisenin rengi de pudra olunca ayakkabı da aynı renk olduğunda boğar mı acaba diye korkuyordum ama sanırım gayet uyumlu olur.Ama ben de en çok gümüş renginin yakışacağı kanaatindeyim.

Bu arada ten rengi dediğin şu krem rengi gibi olan ton değil mi?

Son düzenleme:

teşekkür ederim
evet evet şu "nude" dedikleri cinsten,ayakta varlığıyla yokluğu belli olmayandan. gümüş rengi de güzel olur ama stiletto tarzında değil de dediğim gibi ince bantlı olanı hoş durur diye düşünüyorum. gümüş stiletto çok bağırır.mesela şu tarz bir şey olabilir ayakkabı modeli,ama fiyonksuz halini düşün tabi :)

Evet bu model gayet güzel.ayaklarım pek biçimli olmadığı için kapalı giymeyi düşünüyorum ama cesur davranırsam bu tarz açık bir ayakkabı da alabilirim.Son bir gün kaldı,umarım yarına ayakkabı ve çanta bulabilirim yoksa dımdızlak kalcam:26:

kapalı alırsan da bu yıl moda moda olanlar var ya önü üçgen platformsuz ve ince topuklu,onlar çok kibar duruyor bence. ama üstünde durmak mesele. zaten elbisem pek rahat değil diyorsun biraz zorlar. diğer platformlu olanlar da o elbisenin altına kaba olabilir bilemedim. İstanbul'da oturuyorsan Bakırköy'e bak bence orada kesin bulursun uygun bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…