- Konu Sahibi fataldanger
-
aslında asli85 anlattığım uzun abiye evde olan bir abiyem.Daha evvel ablamın düğünü için almıştım.Ve düğün boyunca pek rahat edememiştim,şimdi evde denedim yine o günki rahatsızlığı aklıma geldi birden soğudum.Bir de o gün benim için kötü bir gündü,ablam evlenip gidiyor bir yandan,bir yandan tatsız olaylar yaşandı falan psikolojikmen elbise kötü geliyor galiba gözüme:)
Şimdi arkadaşımın düğünü için ayrıca bir masraf yapmış olucam tabi o diz hizasındaki siyah abiyeyi alırsam..o da eksi bir tarafı.
bence kısa elbiseyi giyin. hem daha rahat etmiş olursunuz, hem de maazallah elbise bir de açık renkse çok güzel ve dikkat çekici olursanız gelinden rol çalar gibi, arkadaşınız sinir olabilir
ay yazmışsınız pudra rengi diye,görmedim. bence kesinlikle kısa olanı giyin :)
hahahhahahaha:) çok tatlısın ya.pudra rengi ,yok yok o kadar da afilli bir elbise sayılmaz aslında.evet güzel ve alımlı ama dekolteli bir elbise olmadığı için gelinden rol çalma durumu olmaz sanırım.Dekolteli veya frapan giyinmediği müddetçe bir insangelinden daha çok dikkat çekmez diye düşünüyorum ama?
Hem o öyle bir şeyi sorun etmez sanırım.Çünkü ablamın düğününe kendisi benim bu elbisem kadar gösterişli bir elbiseyle gelmişti.
Evdeki uzun pudra elbisemi giymeye karar verdim.Bir gün için para harcamaya gerek olmadığını düşündüm. Şimdi bunun altına nasıl bir ayakkabı giyilir işte o var şimdi de..Elbisem uzun,pudra rengi,uçuş uçuş bir elbise
kafalar bi karıştı tabi
bence ya yine pudra rengi,ya ten rengi ya da gümüş rengi ince bantları olan bir ayakkabı giy. çok kibar durur.
Çok iyi zevkin var, düşününce pudra rengi elbisenin altına da tam da dediğin ayakkabılar olur.Ben de zaten gümüş ve pudra tonlarının güzel duracağını düşünüyordum ama emin olamıyordum.Elbisenin rengi de pudra olunca ayakkabı da aynı renk olduğunda boğar mı acaba diye korkuyordum ama sanırım gayet uyumlu olur.Ama ben de en çok gümüş renginin yakışacağı kanaatindeyim.
Bu arada ten rengi dediğin şu krem rengi gibi olan ton değil mi?
Evet bu model gayet güzel.ayaklarım pek biçimli olmadığı için kapalı giymeyi düşünüyorum ama cesur davranırsam bu tarz açık bir ayakkabı da alabilirim.Son bir gün kaldı,umarım yarına ayakkabı ve çanta bulabilirim yoksa dımdızlak kalcam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?