Gideceğim yer birkaç saat mesafe uzunluğunda. Yani 2 günlüğüne gitmek çok mantıklı gelmedi. Bir de dönüş kısmında babam beni alacağı için minimum 4 gün oluyor :)tedirginlik varsa 2 3 gün git
yooo bence bu tur molalar evlliligi guclendirir bile ozlem.girer araya sen kafani dinlersin bence devam planina anneciginle huzuru yasa birazHayırlı mutlu günler kk :)
Bugun sizinle derdimi paylaşmaktan öte bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Son dönemlerde biraz içsel sıkıntılar yaşıyorum. Gerek eşimin ailesi, gerek kpss hazırlıklarım, gerek yeni evliliğin( kısmen yeni bir yıla yakın) alışma süreci vs derken baya bunalmışım.
Ben de bayramdan önce kendi ailemin bir dağ evi var böyle muhteşem bir yerde :) Eski falan ama bana muhteşem huzur verirdi bekarken. Alayım annemi oraya gideyim diyorum. Eşimle gitme şansımız yok çalıştığı için, gitsek bile kalamaz. Ama benim şöyle 4-5 gün gidesim var.
Eşime konuyu açtım razı oldu. Biraz uzun bir süre değil mi dedi sadece gülerek. Ama itiraz edemedi çünkü çok bunaldıgımı biliyor.
Esas sorum şu, sizce eşimin gözünde dara düşünce veya bunalinca kaçan bir profil çizer miyim? Yani atıyorum bunu sizin eşiniz yapsaydı ne düşünürdünüz? Eşimle arama bir mesafe koymuş mu olurum ve 4-5 gün yalnız kalmak bensizliğe alıştırmak mı olur?
Tam piremses sendromlu kız konusu oldu ama tedirginliklerim var. Fikirlerinize açığım :))
Ah evet nerden bildinizyooo bence bu tur molalar evlliligi guclendirir bile ozlem.girer araya sen kafani dinlersin bence devam planina anneciginle huzuru yasa birazbu arada merak ettim karadenizde mi o ev oyle hissettim nedense
Haklısınız evet ailesi sebebiyle bu sıralar inanılmaz bunaldım. Bunalma sebeplerim arasında biraz eşim de var haliyle sanırım o yüzden hiç itiraz edemedi :)Oncelikle bu kadar kisa surede yoklugunuza alisirsa zaten hic size alismamis demektir.
Bazen hepimiz kafa dinlemeye ihtiyac duyariz. Su profili cizermiyim demissiniz ya esiniz de ayagini denk alsin ailesi ile bunaltmasin sizi o zaman :)
Açık konuşmak gerekirse onun aynı şekilde gitmesini istemezdim. Ben tüm gün evdeyim şu an çalışmıyorum. Benim yokluğum eşimi sadece birkaç saat etkileyecek. Ve eşim evde olsa zaten birlikte gitmek isterdim. Yani onsuz gitme gibi bir derdim yok aslında. O yüzden aynısını yapsa sanki durumlar eşit olmaz gibi gibi :)Yani bence sizin için güzel olur. Ama eşiniz daha sonra aynı şeyi yapmak isterse o zaman tepki gösteremezsiniz. Bir de eşiniz değil de siz bunaldıysanız neden kaçmak gibi olsun.
Yorumunuz içime su serpti vallahi. Evet onsuz gitmek gibi bir derdim yok zaten ama şartlar bunu gösterdi. Özlem olacaktır onu şu an sıkıntı olarak görmüyorum :)) Ben sadece kaciyormus gibi bir izlenim olur mu acaba derdindeyim. Yani şu şekilde, bak bunaldı kaçtı tarzında. :)4-5 günde edinilebilen bir alışkanlık var mı ki, sizsizliğe alışacak olsun? Ayrıca sizsiz bir hayatı da oldu bu adamın, yani olmamanızın nasıl bir his olduğunu biliyor. Çok hoşuna gidiyorsa, o hayata dönmek için sizin birkaç gün uzaklaşmanıza gerek yok. Kısaca bu düşünce saçma, üstünü çiziverin.
Eşinizin izni olsa o da sizinle gelirdi herhalde, yani bu bir seçim olmamış, şartlar öyle gerektirmiş. O tatil yapamıyor diye siz de yapmayacak değilsiniz. Üstelik tatil dediğiniz de eskiden de sürekli gittiğiniz bir yer ve annenizle gidiyorsunuz. Plandaki tek pürüz, 4-5 günde birbirinizi özlemeniz olabilir. Bu da güzel bir pürüz bence. Arada azıcık özlemek ilişkiye heyecan, adrenalin, elektrik, çekim gücü katar.
Bu cümleyi çok kurdum ama şöyle açıklayayım, ben onsuz gitmek istiyorum gibi bir durum yok. Şartlar öyle oldu yani izni olmadığı için ve çok bunaldigim için gitmek istiyorum.Eşin aynısını yapsa ne hissederdin? Onunla kıyas etmek gerek.
Bu bir yılda tatil yaptınız mı ya da yapacak mısınız?Bu cümleyi çok kurdum ama şöyle açıklayayım, ben onsuz gitmek istiyorum gibi bir durum yok. Şartlar öyle oldu yani izni olmadığı için ve çok bunaldigim için gitmek istiyorum.
O bunalsa ben her türlü evde olacağım için beni koyup gitmesini istemezdim. Ben şu an onu bırakıp gitmiş hissetmiyorum zaten şartlar müsait olmadığı için
Eşim böyle bir şey düşünmüyor aslında. Mesela dilersen annene gidip bir iki gün geçirebilirsin demişti. Bunaldigimi o da gördü çünkü. Yani bir iki güne sıkıntı etmez de dört beş olunca çok mu oldu ki :)) ama odaya gidip de iki güne dönemem işte. Hem uzak hem de kafamı azcık dinlemek istiyorum :)Yok artık 3-5 gün nedir ki ?
Hem çok bunalmıştınız kısa bir mola vermiş olur ve tazelenirsiniz.
Eşiniz sizin hakkınızda böyle şeyler düşünüyorsa BENCİLDİR.
Yaptık bu yıl evet. Ama o tatilin üzerine ailesiyle ilgili inanılmaz olaylar oldu ve bu süreçte ben çok yıprandım ne yazık kiBu bir yılda tatil yaptınız mı ya da yapacak mısınız?
Bilemedim ya. Ben olsam gitmezdim gibi geliyor.Yaptık bu yıl evet. Ama o tatilin üzerine ailesiyle ilgili inanılmaz olaylar oldu ve bu süreçte ben çok yıprandım ne yazık ki
karadenizin muhtesem bir manzarasi var gormustum cennet boyle bir yer olmali demistim hattaAh evet nerden bildinizteşekkür ederim yorumunuz için haklısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?