Kısa Bir Mola :)

Evlilik terapistleri bile eşlerin arada ayrı kalmalarının evliliğin heyecanı açısından sağlıklı olduğu yönünde bence çok güzel bir karar zaten eşinizde çalışıyormuş bunda büyütülecek bir şey yok kafanız dağılmış olur size de eşinizede iyi gelir bir süre ayrılık

Evet hem ben kafamı toplarsam, ilişkimize de daha enerjik yaklasabilirim gibi geliyor. Su an ölü balık gibiyim yıprandım bazı konular yüzünden :))

4-5 gün dediğiniz göz açıp kapanıncaya kadar geçer.
Üzerine düşünülecek bir süre değil pek.

Emin olun bu molalar evliliğinize iyi gelecek. Ben konunuzu hatırlıyorum . Evliliğe hazır değilmişim diye konu açmış ve orada çok bunaldığınızdan bahsetmiştiniz.
İlişkiniz eminim daha da alevlenecek.

Evet hem ben kafamı toplarsam, ilişkimize de daha enerjik yaklasabilirim gibi geliyor. Su an ölü balık gibiyim yıprandım bazı konular yüzünden :))
O zaman tam zamanı tatilin, bence içinizde doğrumu yanlışmı diye kuruntu yapmadan tatilin tadını çıkarın şimdiden iyi tatiller

Evet konumu hatırlıyorsunuz :) Daraldigimi orda da belirtmiştim sanırım. İnsallah dediğiniz gibi olur çok daha iyi şekilde dönerim teşekkür ederim :)

Her zaman dip dibe olmak iyi değil özlem iyidir ,5 gün 1 haftada yokluğunuza alışıyorsa zaten sizin değildir zaten ,
Gidin kafanızı dinleyin ,

Her zaman dip dibe olmak iyi değil özlem iyidir ,5 gün 1 haftada yokluğunuza alışıyorsa zaten sizin değildir zaten ,
Gidin kafanızı dinleyin ,
Alisamazsa benimdir, alisirsa hiç benim olmamıştır teşekkür ederim haklısınız kafamı dinleyeceğim biraz :)

Tabi 1 yıllık evli olunca böyle endişeler oluyor tabi, 8 yıllık evliyim, bir haftadır eşimden ayrı tatil yapıyorum, gayette iyi oluyor, her zaman birarda olmaya gerek yok.

Ara sıra böyle kısa ayrılıklar iyi geliyor

yenilenmiş olarak doneceksiniz bence gidin yalniz birakmazsiniz dört günden nolacak ama fazla uzatmayin yine de belli olmaz ay çok tatli bi uslübunuz var iyi eğlenceler

Sanırım biraz yeniyiz ondan :)) haklısınız kararımı verdim zaten gideceğim bir pürüz çıkmazsa inşallah tteşekkür ederim :)

yenilenmiş olarak doneceksiniz bence gidin yalniz birakmazsiniz dört günden nolacak ama fazla uzatmayin yine de belli olmaz ay çok tatli bi uslübunuz var iyi eğlenceler
Ben de oyle umuyorum kafa toplamış ve dinlenmiş olarak dönmek istiyorum. Teşekkür ederim bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…