kısa bir süre giysem de yıkıyorum

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor ((

Son düzenleyen: Moderatör:
bende asla dolaba geri koymam bir saat bile giymiş olsam...
iç çamaşırını hergün değişirim....
üst hergün olmasa da, alt çamaşırımı her gün değişirim....

Ben de bir iki kez giydiğimde rahatsız olup kirlenmiş gibi atıyorum makineye sadece ter kokusu sebep. İç çamaşırı mutlaka günlük değiştirilmeli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de cikaridigimi hemen atarim camasirliga.
Asla geri asamam.
Evet, yipratiyor giysileri ama temiz degilmis hissiyle de ugrasamam :)
Hatta esimin de cikardiklarini hemen atarim.
Bence sorun yok, dert olmasin size.

Bır bayanda akıntı gıbı durumlar olur genelde o yuzden vajınanında saglıgı acısından ıc camasırı gunluk ıkı kerer dgeıstırılmelı bence ve gunluk ped kullanılmalı .
kıyafet adabına gelırsek ben yemek yaptıktan sonra dus alır degıstırırım kokuyor cunku
bır yerden geldıkten sonrada dırek makınaya atarım cunku toz hersey yapısıyor dısarıda benımd ebır arkadasım dısarıdan geldıkten sonra soyunup askıya asardı ve yıne ır daha gıyerdı gıderken
deodorant olarak nıvea nın deodorant spreyı cıktı almıstım parfum gıbı koltuk altına pıstlatıyrsun oyle jell bır ıslaklık yapmıyor

Ben de cikaridigimi hemen atarim camasirliga.
Asla geri asamam.
Evet, yipratiyor giysileri ama temiz degilmis hissiyle de ugrasamam :)
Hatta esimin de cikardiklarini hemen atarim.
Bence sorun yok, dert olmasin size.

bende direk makineye atarım.ara sıra kışın havalandırıorum koku kalmıo ama oda çok nadir.

İç çamaşırımı kesinlikle her gün değiştiririm duş aldıktan sonra. Giydiğim kıyafeti dolaba asmam ama tekrar giymek üzere askıya asarım. Yaz aylarında daha çok değişirim. Bir kıyafeti en fazla iki gün giyerim. Kışın üç gün de olabilir. Deodorant konusunda kullandığım bir tane var o da Rexona'dır.

peki gömlek konusunda söylediklerim sizde de oluyor mu banyo da yapıp giysem deodorant da sıksam o gömlek bir değişik kokuyor terleyince

Evet ben de bi giydigimi bi daha yıkamadan giyemem.
Deodorant istemeyerek kullanıyorum. Kokulara alerjim var Bayılacak gibi oluyorum ama mecburen kötü kokmamak için kullanıyorum. Rexona pembe şişe kullanıyorum. Aslında yaz aylarında kullanmamayi tercih ediyorum. Sürekli duş alıyorum. Duş almaya vaktim kalmasa bile koltuk altımi muhakkak yikiyorum. Böyle yani..

Ben ne kadar terlesemde hic kokmam .
Ama günlük banyo yaparim mutlaka.
Mesela bir gomlegim var çok sevdiğim bir gömlek giydikten sonra suyun altına tutup azicik citiliyorum asiyorum disari.
Sürekli makinaya atamiyorum.
İç camasirini günde 2 kere bile degisirim özellikle afet dönemine yaklasinca akinti çok oluyor malum..

Süre önemli değil üzerimden çıktı mı hemen makineye
İç çamaşırı ise günde birkaç kez değişmeli
Ben de yz kış terlerim bu arada

Son düzenleme:
15 dk ustumde bile kalsa hemen kirli sepetine atarim illaki ustune ter sigara kokusu siniyor temiz kiyafetlerimin yanina asamam asla

Koltuk altı için en güzeli krem rolonlar mesela benim kullandığım rexona nın siyah olanı emin ol kullanınca koltuk altın terlemiyor ama krem olanı olucak öteki değil
Pantolonlar olmasa da üst giydiklerimi bende hemen makinaya atıyorum iç çamaşırımı da her gün değişirim he günde duş alıyorum zaten

Dışarda kullandığım kıyafeti bende ikinciye kullanmam,ayrı yerde bi yerde biriktirip düşük ısıda yıkarım,bazende sadece üç dört saat üzerimdeyse ve kirlenmediğini biliyorsam havalandıŕıp temiz kıyafetlerimden ayrı bi yere koyarım,ikinciyede kullandığım olur yani.Tek iççamaşırıyla hayatta günümü geçiremem,en az iki kere, bazen de üç kere değiştiririm.Ev giysilerimi terlediysem hergün terlemediysem iki gunde bir falan değiştiririm,duruma göre değişir yani.

Cok terlemediysem (2saat kullanim ornegi vermissiniz mesela) o giysileri dolaba koymam disarda askiya asar havalandiririm.
Gunde 1 ya da 2 kez ic camasiri degistiririm.

Deotak, roll on dustan sonra hic terlememis ve temizken kullanirim.
Gunluk olarak da kiyafetten hemen once deodorant sıkarim.
Bu sekilde ter kokusu sikayetim yok.

Gun icinde fazla terlediysem rahatsiz olurum, yanimda yedek tshirt de tasirim:))

şahsen ben üstüme değen bişeyi geri dolaba koymam
yıkansın sorun yok
çamaşır olarak da günde birkaç kere değiştiriyorum

deotak nedir ...

Canm konunun dısında olcak da gozlrrin bir arkadasıma cok benziyor tabı resımdeki sensen :) adın burcu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…