kısa bir süre giysem de yıkıyorum

yok cnm ya bizim iş yerinde var kadın bir hafta yıkanmaz üst değiştirmez kokmuyor kokmuyor işte :/

o kesin yıkanıyordur, ya da hani bebekken yapılan bazı şeyler varmış belki annesi onlardan yapmıştır kızım kokmasın diye :) ne kadar doğru bilmiyorum ama duymuştum öyle bir şeyler

şık mık her giymeden sonra yıkanır yıkanmalıdır ya da kuru temizlemeye gönderilmelidir
O zaman her gece de pijama farklı giyiliyordur yani dışarı kıyafeti ev kıyafeti ve pijama günde 3 takım kıyafet kesin yıkanıyor süper bihter geldi gözümün önüne

o kesin yıkanıyordur, ya da hani bebekken yapılan bazı şeyler varmış belki annesi onlardan yapmıştır kızım kokmasın diye :) ne kadar doğru bilmiyorum ama duymuştum öyle bir şeyler

yok valla kendisi söyledi biz haftada yıkanırız kızım hergün yıkanıyor dedi. kıyafetimide leke olmadan değiştirmem dedi dokuz senedir bir kez kokmadı

niye yalan söylesinki millet giyerim diyende çıktı baya hem
cvp vereyim evet şık fln farketmez bir kez giyer yıkarım

hanımlar yorumları okuyamadım fakat deodorant kullanmak istemeyenler için bir önerim var duştan çıkınca koltukaltlarınıza karbonat sürün biraz ıslak sürmeniz gerekiyor hem daha sağlıklı hem de sıfır ter kokusu. ben normalde kolay kolay ter kokmam ama doğum yaptıktan sonra emzirme başlayınca bir kötü ter kokusu aldım hormonlardandı herhalde o dönem araştırdım benle aynı dertten muzdarip bir annenin blogunda okudum gerçekten de emzirmenin ilk dönemlerindeki o tuhaf kokudan karbonat sayesinde kurtuldum şimdi roll on kullanıyorum
ayrıca kıyafetlerimi iki üç giydikten sonra yıkarım çünkü ter kokmaz roll on kokar o da havalandırınca geçer havalandırmadan kaldırmam tek giyişte makineye atılacak kadar kirli gelmiyor bana kıyafetlerim yoksa pasaklı mıyım bilemedim

valla öyleleri de var . benim iş yerinde bir bayan var. haftada bir yıkanırmış kirlenmeden lekelnemden kıyafet değiştirmezmiş. ama yok kokmuyor kadın kokmuyor

Kolonyali mendille siliniyor olmasin
vardir bi hikmeti illa ki, binde bir de olsa cikar ama simdi kotu ornek olmasin bizim millete, yuzde doksanimiz kokmadigini saniyor cunku

arkadaşım çok iyi yapıyorsun bunu benim okuldaki öğretmen arkadaşıma da söylesene o kadar güzel ve o kadar şık şıkıdım giyinen bi kız sabah öğretmenler odasına gelip montunu çıkardığı an orayı terk etmek istiyorum düşün çünkü o giydiği şeyi yıkamadan 2. 3. defa giyiyor ve bizlere işkence ediyor

Bu temizligin feristahi bendeydi :)
Tedavi gordum
ama vallahi misss gibi kokuyordum kendi oz kokum bile terketmisti beni.
Bir pijama bi tshirt ustune bir pijama bi tshirt daha giyiyordum o tshirt o pijama kirlenmesin diye.
Disarida bile altima pjama ustume kot pantolan giyerdim etime deymesin disarinin pisi diye.
İc camasirlarimi havlulara sarip kurutup giyerdim kazara elimden duserse giymezdim.
Ne cektim beee

Ayyy seninki tam bir işkenceymiş be güzelimmm

Canım onunda zararli oldugunu soyleyenler var. Birkac saat terlemeyi onluyor sonra daha fazla terletiyormus gibi geliyor. Birde bi arkadasimin koltuk altinda bezeler cikmisti doktor roll on kullanma o yapiyor demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…