- Konu Sahibi sempatiksayilir
Haftanin 6 gunu makinem kesin calisiyor bazen daha da fazla calisiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy eziyet ediyorsunuz siz kendinizeHaftanin 6 gunu makinem kesin calisiyor bazen daha da fazla calisiyor :)
Aynen aynen, kimsenin teri kokmuyor ama toplu tasima araclarina binince burnumuzun diregi düşüyor
onu gectim gayet ciks magazalrda bile ter kokusundan kabinlere girilmiyor, cunku sorsan kimse ter kokmuyor, dunya para verdim eskisin mi diye kiyafetini yikamiyor.
once sunu kabul etmemiz lazim cok ekstrem durumlar disinda hepimiz kendi vucut kokumuza alistigimiz icin kendimize pis kokmayiz ama bu baskalarina kokmadigimiz anlamına gelmez.
Haftanin 6 gunu makinem kesin calisiyor bazen daha da fazla calisiyor :)
Bir giydigimi yikamadan giyemiyorum.Esim de benim gibi kirli sepetimiz bos kalmaz :) hatta annem sen bu deterjani yiyor musun ne cabuk bitiyor diyor :)her gün farklı kıyafet giyin sorun çözülsün...
Bir giydigimi yikamadan giyemiyorum.Esim de benim gibi kirli sepetimiz bos kalmaz :) hatta annem sen bu deterjani yiyor musun ne cabuk bitiyor diyor :)
birde o kokuyu gizlemek için iğrenç oda parfümü sıkmıyorlar mı..
alemin pisi ben miyim neyim
ne atacam makineye,öyle her gün makine mi açılırmış
öğrenciyken hiç çamaşır makinemiz yoktu,iki ayda bir yıkamaya gönderiyorduk herşeyi .O zaman mikroptan ölmedim de şimdi mi ölecem :)
Bi kere su israfı,diş fırçalarken bile boşa akmasın diye suyu kapatıp "yıllık şu kadar su kurtardım" diye sevinen bi insanken hunharca su katliamı yapmaya ne gerek var (tembelliğime kılıf adlı cümlem)
Gerçi ben alışveriş yaptığı kıyafetleri yıkamadan hoop giyen insanım :)
Hayatım boyunca hiç titiz bi insan olmadım ve bunun belki bin tane artısını gördüm. Tavsiye ederim herkese![]()
bayılıyorum zaten "benim terim kokmaz" muhabbetine.. o yüzden toplu taşıma araçlarına binemiyoruz, hiç kimse kokmuyor (!).. terinin kokmadığına inanan arkadaşlar o kokuyu sadece kendilerinin almadığını kabul etseler keşke.. ter kokar arkadaşlar, kıyafetler de her gün değişmeli, her gün duş alınmalı ve bu bilgiler ilkokulda verilmeli..
kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor((
![]()
Tam dolu calistirmasam da bos calistirmiyorum.2 bucuk yasinda da kizim var onun kiyafetleri de oluyor onlarda ayri yikaniyorher gün farklı kıyafet giyerseniz bir giydiğinizi bir daha giymemiş olursunuz. siz sanırım daha makine dolmadan çalıştırıyorsunuz.
Tam dolu calistirmasam da bos calistirmiyorum.2 bucuk yasinda da kizim var onun kiyafetleri de oluyor onlarda ayri yikaniyor
Koltuk altı için en güzeli krem rolonlar mesela benim kullandığım rexona nın siyah olanı emin ol kullanınca koltuk altın terlemiyor ama krem olanı olucak öteki değil
Pantolonlar olmasa da üst giydiklerimi bende hemen makinaya atıyorum iç çamaşırımı da her gün değişirim he günde duş alıyorum zaten
Bende her giydiğimi yarım saat bile atarim makıneye normal yanı.çamaşirimida her gün değiştiririm.kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor((
![]()
aynenn bana da fazlasıyla gereksiz bir titizlik gibi geldi..
Eger koltukaltinizda ciddi bir terleme problemi varsa kesin cozumu maxim, pahali gorunuyor ama 1 roll on 1 yil gidiyor ve asiri terleme/ter kokusu sorununu kokten cozuyor.
ben amway roll on kullaniyorum, en son rexona black white aldim memnun kaldim ama ben nerdeyse hic terlemem, buna ragmen her sabah dus alirim, oyle günlerce yikanmayip kokmayangillerden değilim![]()
Eger koltukaltinizda ciddi bir terleme problemi varsa kesin cozumu maxim, pahali gorunuyor ama 1 roll on 1 yil gidiyor ve asiri terleme/ter kokusu sorununu kokten cozuyor.
ben amway roll on kullaniyorum, en son rexona black white aldim memnun kaldim ama ben nerdeyse hic terlemem, buna ragmen her sabah dus alirim, oyle günlerce yikanmayip kokmayangillerden değilim![]()