Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

internette konuştuğum biri yaptığını söyledi
etrafımda yapan yok
ortalama üstü sayılırım güzellik olarak, fiziğim de iyi
nasıl yapılır bilmiyorum pek

Sevgilinle severek isteyerek zevk aldigin icin yapacaksin..kim bilir karsina kimler cikacak.. kimseyide rencide etmek istemiyorum..

Çok farkı var git part time çalış biseyler yap aileden yardım iste bula bula o işi mi buldun
offf part-time işle kazanacağım 500 lira bana yetmiyor. yaz okuluna kalacağım büyük ihtimal onun için 7 bin lira lazım ayrıca 4 kişilik yurtta kalıyorum kafayı yemek üzereyim eve veya tek kişilik yurda çıkmak istiyorum

etrafımda yapan yok
Guzellikle o işin ne alakası var 50 yaşında kadınları da goruyoruz twde yapılan operasyonlarda aklını başına al mantıklı iş bul madem o kadar kendine guveniyosun hostes ol sekreter ol satış danismani ol ol bişey eskort ne alaka yani armut pis ağzıma duş rahat para kazanim ama sonunda b.k yoluna gidersin kusura bakmada

etrafımda yapan yok

Internette konuştuğun birine nasıl inanırsın yahu ?
Bak bizi keklemiyorsundur umarım..
Eheeheheh oohohohoho demek çok kolay ama acınası hareketlere girmemek lazım.
Ailen nerdeki senin yurt parasını onlardan alamıyorsun.
Dalga geçmiyorsan daha düzgün anlat derdini bence..
Ortalama güzellikten fazlaysan fiziğinde iyiyse katalog mankenliği yapabilirsin,fuarlara katılabilirsin,tanıtım için.
Ne bileyim borç alabilirsin .
Insan bilmediği denizlerde yüzer mi yahu
10 lira için adam kesilen orta doğu zihniyetli bir ülkede üstelik
Aklını başına topla

Özel değilse yaz'a kadar 15 bin ne için?

Ayrıca normal işlerde çalışıp okuyan çok arkadaşım var çevremde bu yüzden normal işte çalışıp para biriktirirsin istesen.
7 bin yaz okulu için 8 bin seneye kalacağım tek kişilik yurt için.

okulum çok yoğun çalışma imkanım yok pek ayrıca 500-600 lira yetmez bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…