- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
Kredi Çek o zaman ...ayda 700-800 bana yetmez. yaza kadar 15 bin lira bulmam lazım
Şimdi bi dk
Nerde buldun sen bu işi?
Kim söyledi
Etrafında yapan var mı?
Bu işi kaldırabilecek mısın
Şöyle bir bakanın bir daha bakabileceği güzellikte mısın?
Sonra elaleme yem olma bak
Etraf manyak kaynıyor ona gore !
Çok farkı var git part time çalış biseyler yap aileden yardım iste bula bula o işi mi buldunha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
öğrenciye kredi vermezler hem çeksem nasıl ödeyeceğim geri?Kredi Çek o zaman ...
O çirkin işlere hiç girme
Kara mizah bu. İnce biraz, anlamamanız normalHadi o sacmalamis da senin ki nasıl bir yorum bu ne ALLAH aşkına
cek odeyemezsen son Şansın eskortluk olsun bariöğrenciye kredi vermezler hem çeksem nasıl ödeyeceğim geri?
offf part-time işle kazanacağım 500 lira bana yetmiyor. yaz okuluna kalacağım büyük ihtimal onun için 7 bin lira lazım ayrıca 4 kişilik yurtta kalıyorum kafayı yemek üzereyim eve veya tek kişilik yurda çıkmak istiyorumÇok farkı var git part time çalış biseyler yap aileden yardım iste bula bula o işi mi buldun
Ailen çeksin o zaman o kadar paraya ihtiyacın varsaöğrenciye kredi vermezler hem çeksem nasıl ödeyeceğim geri?
Guzellikle o işin ne alakası var 50 yaşında kadınları da goruyoruz twde yapılan operasyonlarda aklını başına al mantıklı iş bul madem o kadar kendine guveniyosun hostes ol sekreter ol satış danismani ol ol bişey eskort ne alaka yani armut pis ağzıma duş rahat para kazanim ama sonunda b.k yoluna gidersin kusura bakmadainternette konuştuğum biri yaptığını söyledi
etrafımda yapan yok
ortalama üstü sayılırım güzellik olarak, fiziğim de iyi
nasıl yapılır bilmiyorum pek
Özel değilse yaz'a kadar 15 bin ne için?öğrenciye kredi vermezler hem çeksem nasıl ödeyeceğim geri?
aynen zaten sabah 8'den 5'e kadar okulda olan sen değilsin.Ailen çeksin o zaman o kadar paraya ihtiyacın varsa
Gir bi işe çalış gerekirse 2 işte birden çalış birazını da borç alırsın ödersin .
internette konuştuğum biri yaptığını söyledi
etrafımda yapan yok
ortalama üstü sayılırım güzellik olarak, fiziğim de iyi
nasıl yapılır bilmiyorum pek
Başka bir yol bulalım,bu iğrenç işi gerçekten çıkmazda olduğun için mi yapacaksın?özel üniversiteye giden herkes zengin değil. yaz okuluna kalacağım muhtemelen ve 7 bin lira civarı sadece ona para vermem lazım. ailem kendinden kısıyor buraya yollamak için
Ailenden yardım al o zamanofff part-time işle kazanacağım 500 lira bana yetmiyor. yaz okuluna kalacağım büyük ihtimal onun için 7 bin lira lazım ayrıca 4 kişilik yurtta kalıyorum kafayı yemek üzereyim eve veya tek kişilik yurda çıkmak istiyorum
Hadi o sacmalamis da senin ki nasıl bir yorum bu ne ALLAH aşkına
7 bin yaz okulu için 8 bin seneye kalacağım tek kişilik yurt için.Özel değilse yaz'a kadar 15 bin ne için?
Ayrıca normal işlerde çalışıp okuyan çok arkadaşım var çevremde bu yüzden normal işte çalışıp para biriktirirsin istesen.
neden fahişelik?mesela paraya ihtiyacı olan bi kız gizlice eskortluk yapıp sonra o işi bırakıp eski hayatına devam edeblir mi yoksa artık oradan kurtulamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?